Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
~K.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 maja 2011

Bardzo źle... wątek zamknięty Na wstępie, z całym szacunkiem do piszących o kansai sushi pozytywnie, to...
~ted
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 lipca 2010

Kiepskie sushi, naprawdę kiepściutkie... wątek zamknięty Jeśli ktoś nie miał do czynienia z sushi, to może się nabierze, my jednak...
~Juka
-

dodano: 28 kwietnia 2010

Zaskoczenie wątek zamknięty Wybrałem się tydzień temu z moją rodzinką do restauracji na ogranej, jestem...
~Marek
-

dodano: 31 marca 2010

Bardzo pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty Wybrałem się poraz pierwszy z dziewczyną spróbować sushi. Byłem bardzo...
~Gracjan
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 listopada 2009

równia pochyła wątek zamknięty Po dłuższej przerwie wybraliśmy się ze znajomymi do Kansai i spotkało nas...
~Wielbicielka Sushi
-

dodano: 5 października 2009

kategorycznei nie polecam wątek zamknięty wchodząc do restauracji wydawała się miejscem przyjemnym, to tylko pozór-sam...
~smer-fetka
-

dodano: 1 lipca 2009

sushi wątek zamknięty W ciągu 2 tygodni odwiedzilam kilka barów sushi. W tym, nowootwartym przy ul...
~ippssa
-

dodano: 24 czerwca 2009

Ehh zuszi zuszi wątek zamknięty Nie jest zle, chlopaki daja rade! Mankamentem jest to, ze w tygodniu (a...
~Krzysztof
-

dodano: 26 maja 2009

sushi wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecamy, obsluga nie potrafi wyjasnic menu, nie dziala...
~X
-

dodano: 5 kwietnia 2009

sushi wątek zamknięty to byl moj pierwszy raz kiedy w ogole zjadlem sushi a takze sprobowalem...
~Wiedzmin
-

dodano: 19 marca 2009

ショッキング wątek zamknięty Fatalnie! wiedza kucharza o sushi była jakby wyuczona na weekendowym kursie...
~mushu
-

dodano: 14 marca 2009

pomyłka wątek zamknięty Byłam w Kansai Sushi 3 krotnie. Jestem optymistką, dlatego za każdym razem...
~kakemono
-

dodano: 6 lutego 2009

Na plus wątek zamknięty Niewielkie, ale bardzo przyjemne miejsce. Obsługa miła, sympatyczna,...
~k.l.
-

dodano: 15 stycznia 2009

mile zaskoczona wątek zamknięty jesteśmy z mężem mile zaskoczeni jakością zamówionych w restauracji potraw....
~Mariola
-

dodano: 10 stycznia 2009

chamskie zachowanie obslugi zero dosiadczenia w przyrzaDZANIU POTRAW A O OBYCZAJACH JAPONSKICH NIE WSPOMNE wątek zamknięty OPIESZALE WYKONUJA ZAMOWIENIA PODAJA COCA COLE TO JZU ZBRODNIA DLA JAPONCZYKA...
~hasemi ravsanjani
-

dodano: 8 stycznia 2009

przyjemnie wątek zamknięty Spokojne miejsce. Nieduży lokal z miłą obsługą. Sushi pyszne. B. dobra zupa...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 1 grudnia 2008

asia matyja - opinia wątek zamknięty jedzenie bylo wysmienite i obsluga rowiez brakowalo mi tylko plywajacych...
~asia matyja
-

dodano: 11 listopada 2008

Na szczęście "dużej" kelnerki już nie ma... wątek zamknięty Mogę nazwać siebie koneserem sushi. Przez kilkanaście lat kilka razy do roku...
~Tomashi
-

dodano: 9 listopada 2008

Gorgona - opinia wątek zamknięty Kansai to najlepszy do tej pory lokal z sushi. Obsługa kompetentna ,służąca...
~Gorgona
-

dodano: 9 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

39

wątków

do góry