Nie polecam. Jeśli ktokolwiek bywał w knajpkach sushi i lubi azjatyckie klimaty, bądź kiedykolwiek sam próbował zrobi sushi, będzie zawiedziony na potęgę... Niestety... Wzięłam zestaw za 209 zł, za co w innych knajpkach w trójmieście i Warszawie najadłyby się minimum 4 osoby... no tak, ale nie przypuszczałam, że rolki będą wielkości mojego kciuka (no, może przesadzam, troszeczkę większe), natomiast ryby i dodatków będzie w nich...hmmm... no powiedzmy 1/20 całości. Większośc stanowi ryż i to nawet jego jest malutko. Może mam troszkę spaczone podejscie bo regularnie żywię się japońską kuchnią w Azji, ale...mimo wszystko, to była żenada :( szkoda, bo cała ekipa tylko się rozczarowała i po zapłaceniu (4 osoby) 370 złotych wyszliśmy głodni i zniesmaczeni. Jedyne w miarę warte polecenia to była tempura (krewetki), ale czy warta 49 złotych (ok 8 krewetek) ? Cóż, proszę Państwa, lepiej poeksperymentujcie w domkach :) swoją drogą, choc długo mnie tam nie było, ze względu na liczne wyjazdy do Azji oraz życie w Chinach, POLECAM markę sushi house. Tylko zdawajcie się na "sushi-kelnerów (czy raczej kucharzy), naprawdę zapytac nie zaszkodzi, a WARTO ;) (i nie jestem z branży! no! :) ) pozdrawiam sushi-żerców!