Widok

kąto Halewicz usuniente ;)

kto siem zgadza uapka w gurem ;)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja się nie zgadzam szkoda,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Aradash, usunięcie konta nie oznacza, że nie można wejść na forum i pisać będąc niezalogowanym. W tym przypadku wydaje mi się, że Pan H. - chcąc być w centrum uwagi - co jakiś czas nagle znika, a potem niespodziewanie się pojawia. I że za jakiś czas znowu zrobi wejście w swoim stylu.

P.S. Panie H., zapewne to czytasz i jak zwykle dopatrzysz się złośliwości, której nie ma. Ot, zwykła myśl... Być może się mylę...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
a to niby dlaczego usunąć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
On nie będzie pisał. Bo po co by wtedy usuwal konto? Usunął, bo widocznie nie ma ochoty na kontynuowanie z Wami znajomości. Mam tu na myśli szczególnie dwóch panów. Może trzech.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Co to w ogóle za wątek? Aradash, szukasz sensacji tam, gdzie jej nie ma.Wiele osób usuwało konto, a potem powracało.Nic szczególnego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
z Hala to był jednak kąto--mierz:)pp
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"...bo widocznie nie ma ochoty na kontynuowanie z Wami znajomości. Mam tu na myśli szczególnie dwóch panów. Może trzech."

I vice versa.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Niulka
" On nie będzie pisał. Bo po co by wtedy usuwal konto? Usunął, bo widocznie nie ma ochoty na kontynuowanie z Wami znajomości. Mam tu na myśli szczególnie dwóch panów. Może trzech."

Znaczy się że Pan bufon był tu tylko dla tych trzech Panów? A zaszczyt
bycia tym trzecim to dla kogo przypadł Aradash,k7,klapouchy,zetjot,ja :] ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skydiver ;)
Cho..ra, nie załapałem się :) co za pech;P
Wdr, nie przeceniaj się, mądralo ;-) Hal był tu dla siebie. Jak każdy. Żeby pogadać, zabić nudę. Tylko panowie skutecznie uprzykrzali mu ten "pobyt". Nie wiem czy trzech, może było ich więcej. Nie czytam wszystkiego, nie wiem, kto mu tam jeszcze podpadł ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
"Hal był tu dla siebie. Jak każdy. Żeby pogadać, zabić nudę. Tylko panowie skutecznie uprzykrzali mu ten "pobyt"."

On wielu innym też uprzykrzał "pobyt" tutaj więc nosił wilk razy kilka... ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
@nie wiem, kto mu tam jeszcze podpadł
Raczej komu :) Większości kogutów z działu "towarzyskie" ;]
A potem będzie ktoś mówił, że nie ma sensu robić ogniska, bo same samotne matki przychodzą...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Powinieneś się cieszyć mniejsza konkurencja ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz zrobił to, na co miał ochotę w swoim niezmierzonym poczuciu wolności

O czym ta dyskusja ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Niulka
"Nie czytam wszystkiego, nie wiem, kto mu tam jeszcze podpadł ;-)"

Ja też, zatem biorąc pod uwagę charakterek może wymieńmy kto mu nie podpadł będzie szybciej i łatwiej ;]

" Hal był tu dla siebie."
Znaczy się twierdzisz że to sobek, egocentryk, egoista, gwiazdor, narcyz, pępek świata, samolub i pyszałek ? ;] Eee czy to nie za ostro? :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wdr, nie dramatyzuj. Albo rozmawiamy poważnie albo spadaj :-P A Ty dla kogo tu jesteś jak nie dla siebie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wdr, nie traktuj słów Niulki dosłownie,przeczytaj co napisała dalej. Może Ty napisz dla kogo jesteś tutaj?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dla was jestem tu by was męczyć, pocieszać , radzić, drażnić, rozweselać, zasmucać, dzielić się doświadczeniem i wrażeniami, wytykać błędy, chwalić, opowiadać o bzdurach i rzeczach ważnych, a także dla siebie aby poznawać, uczyć się, pośmiać i wyładować, a czasem zmienić pogląd na jakąś sprawę. To tak w skrócie ;]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry