Widok
Aradash, usunięcie konta nie oznacza, że nie można wejść na forum i pisać będąc niezalogowanym. W tym przypadku wydaje mi się, że Pan H. - chcąc być w centrum uwagi - co jakiś czas nagle znika, a potem niespodziewanie się pojawia. I że za jakiś czas znowu zrobi wejście w swoim stylu.
P.S. Panie H., zapewne to czytasz i jak zwykle dopatrzysz się złośliwości, której nie ma. Ot, zwykła myśl... Być może się mylę...
P.S. Panie H., zapewne to czytasz i jak zwykle dopatrzysz się złośliwości, której nie ma. Ot, zwykła myśl... Być może się mylę...
@Niulka
" On nie będzie pisał. Bo po co by wtedy usuwal konto? Usunął, bo widocznie nie ma ochoty na kontynuowanie z Wami znajomości. Mam tu na myśli szczególnie dwóch panów. Może trzech."
Znaczy się że Pan bufon był tu tylko dla tych trzech Panów? A zaszczyt
bycia tym trzecim to dla kogo przypadł Aradash,k7,klapouchy,zetjot,ja :] ?
" On nie będzie pisał. Bo po co by wtedy usuwal konto? Usunął, bo widocznie nie ma ochoty na kontynuowanie z Wami znajomości. Mam tu na myśli szczególnie dwóch panów. Może trzech."
Znaczy się że Pan bufon był tu tylko dla tych trzech Panów? A zaszczyt
bycia tym trzecim to dla kogo przypadł Aradash,k7,klapouchy,zetjot,ja :] ?
@Niulka
"Nie czytam wszystkiego, nie wiem, kto mu tam jeszcze podpadł ;-)"
Ja też, zatem biorąc pod uwagę charakterek może wymieńmy kto mu nie podpadł będzie szybciej i łatwiej ;]
" Hal był tu dla siebie."
Znaczy się twierdzisz że to sobek, egocentryk, egoista, gwiazdor, narcyz, pępek świata, samolub i pyszałek ? ;] Eee czy to nie za ostro? :P
"Nie czytam wszystkiego, nie wiem, kto mu tam jeszcze podpadł ;-)"
Ja też, zatem biorąc pod uwagę charakterek może wymieńmy kto mu nie podpadł będzie szybciej i łatwiej ;]
" Hal był tu dla siebie."
Znaczy się twierdzisz że to sobek, egocentryk, egoista, gwiazdor, narcyz, pępek świata, samolub i pyszałek ? ;] Eee czy to nie za ostro? :P
Dla was jestem tu by was męczyć, pocieszać , radzić, drażnić, rozweselać, zasmucać, dzielić się doświadczeniem i wrażeniami, wytykać błędy, chwalić, opowiadać o bzdurach i rzeczach ważnych, a także dla siebie aby poznawać, uczyć się, pośmiać i wyładować, a czasem zmienić pogląd na jakąś sprawę. To tak w skrócie ;]