Widok
Hal to jakby nie patrzeć w swoich poglądach to taki typowy przeciętniak , katolik, zapatrzony w PO , nie lubi Kaczyńskiego, w zasadzie - standard - nuda, ale z "jakiegoś" (przyjmijmy nieznanego :P ) powodu trudno znaleźć osobę która "nie szukałby" z nim zwady. I pytanie się nasuwa czy to wszyscy mają problem czy problem ma Hal ze swoim ego. :)
mylicie chyba kłótnie z dyskusją ;))) troche to smutne...
gdyby nie dyskusja, otwieranie jakiegokolwiek tematu nie miało by sensu, gdyby każdy miał takie same zdanie - równeż, bo każdy wiedział by co inni sądzą...
od tego jest forum, żeby dyskutować ;)
jeśli komuś brakuje argumentów, albo nie umie przekonać drugiej strony do swoich racji, pojawia się frustracja i flame ;) i np. kasowanie kont ;)
gdyby nie dyskusja, otwieranie jakiegokolwiek tematu nie miało by sensu, gdyby każdy miał takie same zdanie - równeż, bo każdy wiedział by co inni sądzą...
od tego jest forum, żeby dyskutować ;)
jeśli komuś brakuje argumentów, albo nie umie przekonać drugiej strony do swoich racji, pojawia się frustracja i flame ;) i np. kasowanie kont ;)
tak, to daj mi disa, bo w ogóle mnie nie znasz, i nie wiesz kim jestem ;) definitywnie EWIDENTNIE zasługuje na łapkę w dół! dawać wiENcej! :D chociaż sam NIGDY nikomu (może zaczne ;p) nie kliknąłem ŻADNEJ z 2 dostępnych łapek ;)))
nowa akcja: daj disa ;)
a jeśli usunął sam, to jest dzieckiem chcącym zwrócić na siebie uwagę - jak podejrzewałem... no i (niestety pod wpływem) mu to troszke umożliwiłem ;p
nowa akcja: daj disa ;)
a jeśli usunął sam, to jest dzieckiem chcącym zwrócić na siebie uwagę - jak podejrzewałem... no i (niestety pod wpływem) mu to troszke umożliwiłem ;p