Widok

keszu

hej dresiku,
a nie uczyła ciebie mamusia, że smsków nie pisze się w czasie jazdy samochodem?
żal mi takich jak ty, co siedzą za kierownicą i klikają te smsy nie patrząc na to co przed maską.
taki ktoś jak ty mało nie rozwalił kiedyś mojego brata.
kiedyś inny dres wjedzie ci w tyłek i wtedy się uciszysz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No jasne.

A jaśli szukaś kogoś wypije ci ostatnie piwo z lodówki, zeżre resztki pizzy z talerza, wystraszy sąsiadów i zacznie obmacywać dziewczynę/chłopaka(niepotrzebne skreślić) to zaproś do domu Kiszczaka.Witam niedobitki z Gratki.Dzięki Mixer za info.

małe spostrzeżenie ...

Moskwa, połowa lat 20-tych. Zima. Piździ. Nastoletni chłopiec
bawi się śnieżkami na podwórku. Nagle słychać dźwięk rozbitego szkła.
Wybiega typowy rosyjski dozorca z miotłą - srogi, ze świńską mordą, ubrany w waciak i uszankę. Zaczyna biec za chłopakiem. A ten uciekając tak sobie myśli: "Po co, no po co to wszystko? Po co, skoro ja już dawno nie jestem małym chłopcem. Po co te śnieżki i ci koledzy z podwórka? Odrobiłem już lekcje, wiec czemu nie siedzę w domu i nie czytam książki mojego ulubionego pisarza Ernesta Hemingwaya?"

W tym samym czasie. Hawana. Ernest Hemingway siedzi w swoim
gabinecie w podmiejskiej willi. Kończy właśnie kolejną powieść,
rozmyśla: "Po co, no po co to wszystko? Jak mi wszystko już obrzydło, ta cała Kuba,
te plaże, banany, trzcina cukrowa, te upały.. Pije jakiś syf z
marynarzami lub staram się nadać nutę romantyzmu cuchnącym rybakom. Czemuż nie jestem w Paryżu i nie siedzę ze swoim najlepszym przyjacielem Andre Maurois w towarzystwie dwóch pięknych kurtyzan, popijając poranny aperitif i debatując o sensie życia?"

W tym samym czasie. Paryż. Andre Maurois leży w swojej
sypialni, spogląda na kurtyzanę, myśli: "Po co, no po co to wszystko? Jakże ja ma dość tego Paryża, tych gruboskórnych Francuzów, tej wieży Eiffla z której ptaki s****ą mi na głowę. Upijam się każdego dnia, głupieje od tych dziwek i dymu papierosów. Dlaczego nie jestem teraz w Moskwie, gdzie chłód i śnieg? Czemu nie siedzę teraz z moim przyjacielem Andriejem Płatonowem przy stakańciku wódki, rozmawiając o wieczności...?"

W tym samym czasie. Moskwa. Zima. Piździ. Andriej Płatonow w
waciaku i uszance goni jakiegoś wyrostka powtarzając sobie w
myśli: "Jak go złapię to zaj**ię, zaj**ię ja psa!!!`

pzdr

Z cyklu znalezione wśród maili....

* Jesli szukasz kogos, kto przyniesie Ci gazete i nie wymietoli jej przegladajac rubryke sportowa .......... kup psa.

* Jesli szukasz kogos, kto bedzie cieszyc sie na Twój widok ........... kup psa.

* Jesli szukasz kogos, kto zje wszystko co mu ugotujesz i nigdy nie powie Ci, ze nie jest tak dobre jak u jego matki to ........... kup psa.

* Jesli szukasz kogos, kto zawsze jest sklonny wyjsc z Toba, obojetnie o której godzinie, wszystko jedno na jak dlugi spacer i dokadkolwiek chcesz ........... kup psa.

* Jesli szukasz kogos, kto sploszy wlamywaczy bez uzywania smiercionosnej broni, która przeraza Ciebie i naraza zycie Twojej rodziny i wszystkich sasiadów ........... kup psa.

* Jesli szukasz kogos, kto nigdy nie dotyka pilota, nie wrzeszczy podczas meczu i kto usiadzie obok Ciebie, gdy ogladasz romantyczne filmy ........... kup psa.

* Jesli szukasz kogos, kto jest w stanie przyjsc do
Twojego lózka tylko po to, by ogrzac Ci stopy, i kogo mozesz wypchnac z lózka, gdy chrapie ........... kup psa.

* Jesli szukasz kogos, kto nigdy nie krytykuje tego co robisz, nie obchodzi go, czy jestes ladna czy brzydka, gruba czy chuda, mloda czy stara, kto zachowuje sie tak, jak gdyby kazde slowo, które wypowiadasz bylo specjalnie godne sluchania, i kto kocha Cie bezwarunkowo, calkowicie ........... kup psa.

Ale z drugiej strony jesli szukasz kogos, kto nigdy nie przyjdzi kiedy go wolasz, ignoruje Cie calkowicie kiedy wracasz do domu z pracy, wszedzie zostawia wlosy, mija Cie obojetnie w przedpokoju, nie wraca na noc, przychodzi do domu tylko po to, by zjesc i wyspac sie, i zachowuje sie tak, jak gdyby sensem Twojego istnienia bylo wylacznie zapewnianie mu szczescia, wtedy moja droga ............ kup kota.

(Jakiekolwiek podobienstwo do mezczyzny jest czysto przypadkowe)

UWAGA!!!

Osoba, która rozmawia z Wami jako At. pisała kiedyś do HP jako Alchemik.

Pod rozwage i na własną odpowiedzialność.

Stworek

Rozumię rozumię... nie jesteś sumo , nie masz 150kg
u Stworka nie liczysz się
A może zacząć tyć ???
Swoja drogą ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Testosteron

głowa do góry i rozejrzyj się dookoła. Świat jest pełen pięknych wolnych estrogenów.

Stworek

Chlip .....

Gaju

a mnie zginął Kiszczak... ostatnio widziałam go w bliskich okolicach... zaraz, muszę sobie dobrze przypomnieć tę scenę, żeby określić czy w bliżej znajdowała się lodówka, czy zielone macki z przyssawkami...

At

rozkosznie zająć?
Rozumiem tę potrzebę, ale to nie w mojej norce. Na drzwiach do mojej norki jest przybita tabliczka z napisem kończącym się : -owscy.
Cóż, ja pisałam tylko o wycofywaniu. W wycofywaniu dobrzy są zawodnicy sumo. Cóż się dziwić, w ich zawodzie inaczej się nie da. To znaczy właściwie się da, ale nie każdy lubi, kiedy spotyka go Nieodwracalność i to w dodatku w bolesny sposób. Są naprawdę nieźli. Potrafią w tym celu zagospodarować własną jamę brzuszną.

Stworek

Wręcz przciwnie ! on chciałby je, - jakby tu powiedzieć
, ---- "rozkosznie zająć"-----

Kiszczaku

Już wreszcie jestem,

At

mam rozumieć ze Twój testosteron się przestraszył i wycofał na z góry upatrzone pozycje?

Ifcia!!!

!!!

WRÓCIŁAM :)

CMOKASY

mentat

We wtorek ok. 10 h (na 90%).

Smacznego wszystkim....

Jeśli zginęla ci babcia, a kochałeś ją szczerze, zajrzyj do Mc Donalda, pogrzeb dobrze w hamburgerze.

Agentko

Nieszkodzi , sie da, sie zrobi , i nowe zastępy arbuzów wychoduje . Wymyśiłem nową , oczywiście iście genialną metodę w uprawach tego i owego z uwzględnieniem nadobnej Twej osoby .
Póki co , pozdrowienia bezdeszczowe owinięte w sreberka ( a co tam - w złotka)

Stworek

"Zbyt dosłownie pojęte zaproszenie" ?!
Żebyś Ty wiedziała jak pojął je dosłownie mój testosteron...

Stworek

"Zbyt dosłownie pojęte zaproszenie" ?!
Żebyś Ty wiedziała jak pojął je dosłownie mój testosteron...

Stworku,

dobre,
poprawia nastrój przy kiepskiej pogodzie,
pozdrowienia

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (252 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Vibracje (29 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry