Widok

kids lab/ uśmiech dziecka

Witam. z dużym wyprzedzeniem zarezerwowałam dla syna 3 latka miejsce w Uśmiechu dziecka, myśląc że w państwowym będzie taniej uczestniczyłam w rekrutacji do Kids Lab. udało się dostać do Kids Lab ale cena (620 zł) to prawie cena w Uśmiech Dziecka (660 zł). teraz mam dylemat które ostatecznie wybrać. bardzo proszę o opinie które pomogą wybrać przedszkole
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mnie czekają zapisy córki w przyszłym roku. Napisz proszę ile punktów miałaś, że udało Wam się dostać do Kids Lab (słyszałam, że mieli tylko 17 nowych mijsc w tym roku)...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dołączę z kolejnym pytaniem. Dlaczego Kids lab jest tak oblegany? Przecież opłaty za to przedszkole są podobne (o ile nie jeszcze wyższe) jak w prywatnych przedszkolach. Czy Kids lab wypada lepiej także na tle prywatnych przedszkoli?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam KidsLab :) uważam, że mają przyzwoity poziom - dużo godzin angielskiego (efekty słyszymy w domu), bardzo sympatyczne i oddane dzieciom panie itd. Program realizowany jest w interesujący dla dzieci sposób. Mój syn jest zadowolony :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (27 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

do góry