Widok
HEJ JA CHODZE, WCZORAJ NIE BYLAM BO MALEMU KATAR LECI WIEC WOLE NIE RYZYKOWAC, ALE GENERALNIE JESTEM TAM CO DRUGI DZIEN ZEBY MALY SIE POBAWIL Z DZIECMMI, TERAZ WE WTORKI BEDE CHODZIC JAKO TRENER I DIETETYK, RADY I PORADY DLA MAMUSIEK:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
DODAM ZE MOJ MALY MA ROK I 8M, A CHODZE NA TAKIE PLACE ZABAW OD POL ROKU:) WIEC MAMUSKI SMIALO, DZIECKO W PILECZKACH CZUJE SIE JAK RYBA W WODZIE
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
TAK, TAM W WITAWIE, WIESZ CO ZAZWYCZAJ JESTEM TAM DO POLUDNIA, ALBO PRZED SPANIEM MALEGO ALBO PO, ROZNIE, GENERLANIE TE WTORKI TO MAJA DOPIERO RUSZYC, POKI CO SLABO TO WYGLADA, ALE ZAWSZE KAWKE MOZNA TAM WYPIC A DZIECIAKI SIE POBAWIA, JA JUZ SZALU DOSTAJE W DOMU, ZACZYNAM ZACHOWYWAC SIE JAK ALIEN, :) CIAGLE DOM, OBIAD, SPRZATANIE, CZASAMI JAKIES TRENINGI , ALE ROZNIE TO BYWA BO SLABA PORA ROKU,
tu olcia:) generlanie spokojnie kawy nie wypijesz bo wiadomo ze maluch wszedzie chce wejsc, moj ma teraz 20 miesiecy i juz potrafi sam sie soba zajac przez chwile, sa tez panie ale jak ni epoprosisz to same nie wezma malca, ja czasami chce isc do rossmana spokojnie to wtedy go zostawiam na 10 mi i jak patrzew ukradkiem to sie zajmuja, no coz jeszcze duzo czasu minie zanim spokojnie bedzie mozna wypic kawe przy stoliku
Witam do kodslandu moim zdaniem można się wybrac jak dziecko już chodzi, jest wtedy więcej opcji zabawy z maluchem ale nie tylko starsze dzieci rózwnież znajda fajne opcje zabwa z rodzicem lub tez bez niego. Swego czasu pracowałam na tym pacu zabaw i z doswiadczenia wiem ze można dzieciom fajnie zagospodarowac czasu. Pozdrawiam
he :) reklama dźwigną handlu co?
Niestety w Gdyni tak naprawde nie ma takiego miejsca gdzie dzieciaki mogą sie pobawić a mamusie w przyjemnej atmosferze wypić kawkę i poplotkować..szkoda przydałby sie taki przybytek w centrum...
a Kids Land bez rewelacji, zwyczajny plac zabaw z piłeczkami taki jak bajkowo,małpi gaj... z kilkoma stolikami w kącie gdzie mamy mogą sie wcisnąć i kupić kawę...
Niestety w Gdyni tak naprawde nie ma takiego miejsca gdzie dzieciaki mogą sie pobawić a mamusie w przyjemnej atmosferze wypić kawkę i poplotkować..szkoda przydałby sie taki przybytek w centrum...
a Kids Land bez rewelacji, zwyczajny plac zabaw z piłeczkami taki jak bajkowo,małpi gaj... z kilkoma stolikami w kącie gdzie mamy mogą sie wcisnąć i kupić kawę...