Widok

kidsland

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z was chodzi do kidslandu w gdyni na zajęcia matek z dziećmi, jak tam jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DODAM ZE MOJ MALY MA ROK I 8M, A CHODZE NA TAKIE PLACE ZABAW OD POL ROKU:) WIEC MAMUSKI SMIALO, DZIECKO W PILECZKACH CZUJE SIE JAK RYBA W WODZIE
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
oo super Olcia:) tam w witawie tak? a w jakich godzinach??
HEJ JA CHODZE, WCZORAJ NIE BYLAM BO MALEMU KATAR LECI WIEC WOLE NIE RYZYKOWAC, ALE GENERALNIE JESTEM TAM CO DRUGI DZIEN ZEBY MALY SIE POBAWIL Z DZIECMMI, TERAZ WE WTORKI BEDE CHODZIC JAKO TRENER I DIETETYK, RADY I PORADY DLA MAMUSIEK:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
ja nie mam tiwi w domu i paulina to jak zafascynowana sie wpatrywala w ekran... hmm teraz pewnie troche ciezej bylo by ja utrzymac w ryzach...racja... hah tez nie mam pomyslu co robic... jak codzien zaraz idziemy sie bulwarować ;)
ale z takim chodzącym dzieckiem 14 m-cznym do kina
w gemini jest plac zabaw ale dla starszych dzieci tam pewnie od 2 lat...
a no i w srody jak ejst multikino baby to pod ekranem rozkladaja amty zabawki itp :)
a takie dla małych dzieci tam są?
no w centrum, ja prawie też
a to bajkowo to to w grabowku?? wlanei jakos sie tam wybieramy ale wybrac sie nie mozemy ;) a tam chyba tylko te baseny z pilkami sa... a paulina dostaje ataku histerii ajks ie ja do takiego basenu chce wlozyc koszmarrr
kolo urzedu miasta:)
risika a gdzie mieszkasz
oj ja też,
no... w gdansku w sumie nie lepiej edward jest..ale po remoncie sie skiepscil:/

hihi no to moze ktos chetny zeby cos takiego otworzyc??

ja juz umieramz nudow w domu..chetnie bym sobie pochodzila na takie zajecie najlepiej w centrum gdyni.....
to tak samo jak bajkowo
kurczę gdynia jest biedna pod tym względem
Eeee, myślałam, że to jakieś fajne zajęcia dla dzieciaków albo dla mam, bobmigi, sherborne czy coś w tym stylu. :)
trochę drogo
hmm tylko jakies spotkania we wtorki są a w zasadzie w 1 wtorki miesiaca... ciekawe czy jest sens wyjscia tam z rocznym dzieckiem??
znalazłam stronę kidsland.pl
dzieki:) moze ktos sie wypowie?? bo ciekawe jak tam jest.. bo dla mnie to nie problem wsiasc do auobusu :]
do góry