Widok

kidsland

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z was chodzi do kidslandu w gdyni na zajęcia matek z dziećmi, jak tam jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w kidslandzie od kwietnia będzie nowy plac zabaw, widziałam że już remontują. Podobno ma być tam wypasiona, duża kawiarnia z prawdziwego zdarzenia (coś jak coffe heaven) i duże promocje na otwarcie. Ciekawe czy promocje tylko w kawiarni czy też na zabawe dla dzieci. Ktoś coś wie?
niestety nie bylo zadnego info.

ale cale szczescie ze cos bedzie bo tak to tylko fun park w geminni ale moja mloda sie boi bo tam zawsze glosno i chmara nieupilnowanych starszych dzieciakow ;//
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no ten w gemini to jest rzeźnia, to nie fun park, tylko wybieg dla dzieci! Tak samo jak loopys, totalna masówka. Mam nadzieję, że na miejsce kidslandu nie zrobią takiego molochu z przechowalnią dzieci ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam do kodslandu moim zdaniem można się wybrac jak dziecko już chodzi, jest wtedy więcej opcji zabawy z maluchem ale nie tylko starsze dzieci rózwnież znajda fajne opcje zabwa z rodzicem lub tez bez niego. Swego czasu pracowałam na tym pacu zabaw i z doswiadczenia wiem ze można dzieciom fajnie zagospodarowac czasu. Pozdrawiam
tylko nie doczytalas! kidslandu juz nie ma :P
A my mamy zawsze udane zabawy w fun parku ale chodzimy jak tylko otwierają - na 10 jest malo dzieci :) No i nigdy nie wchodzimy jak widzimy urodzinki :)
Generalnie bardzo lubimy tam chodzić, bo jest czysto (na razie) i zazwyczaj miła obsługa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry