Widok

kiepska ta Biedronka!

Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Biedronka na Żabiance jest kiepska,za wysokie kasy,może by się przydały drabinki dla klientów,bo małym jest trudno się skasować,brak małych koszyków,po dwa produkty,trzeba brać wózek,a ja nie chcę kupować dużo ,bo nie wszystkie produkty są warte kupna.Pani kierownik,choć młoda to nie zbyt miła,może ma za dużo pracy,a może nie nadaję się do tej pracy.Ja lubię być w sklepie,w którym jest miła atmosfera,kasjerki uśmiechnięte,a nie tylko paploca,dziękujemy,zapraszamy ponownie,jak będę chciała to sama przyjdę,to mnie bardzo denerwuje i chcę małych koszy,tak jak wielu klientów!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 9
1. Nie jestem wysoki, ale mi osobiście podoba się, że kasy nie są tak nisko jak wszędzie. Kwestia gustu. Poza tym nie rozumiem stwierdzenia "małym jest trudno się skasować"? Kto przychodzi do sklepu się kasować?
2. Brak koszyków to rzeczywiście problem, ale z doświadczenia mogę przypuszczać, że za jakiś czas się pojawią.
3. "Dziękujemy, zapraszamy ponownie" itp. to wymóg z pewnością odgórny, w zasadzie tak jest w każdej Biedronce. Dla mnie najważniejsze, żeby kasjerka dobrze resztę wydała:)

Osobiście byłem na razie dwa razy w Biedronce na Żabiance, ale nie ukrywam, że dla mnie jest to ogromny plus, że w końcu powstał tu jakiś dyskont i niezbyt rozumiem to narzekanie. Nikt na siłę nie karze tam kupować. A dla mnie lepiej przeboleć te kilka niedogodności, jak np. noszenie zakupów w rękach, niż robić zakupy w Groszu, z którego z braku alternatywy musiałem do tej pory korzystać.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4
dokładnie też się zastanawiałam czemu takie wysokie są te boksy kasowe ;/
a co do malych koszy to niestety ale w większości biedronek ich nie ma.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
KOSZE RĘCZNE W BIEDRONCE SĄ W GDAŃSKU NA UL. RAJSKIEJ
KOLO NOT-u
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robie zakupy w Biedronce co drugi dzien.

1. Swieta racja z koszykami ! Przejscia sa w miare waskie ... jesli wezmie sie wozek to robi sie niebezpiecznie wasko. Ja radze sobie biorac puste kartony ktore zawsze znajduje pod kasami i do nich wsadzam zakupy nie martiwac sie o manewrowanie wielkim wozkiem w waskich przejsciach.

2. Kasjerki sa bardzo mile! Sam bylem zaskoczony poziomem obslugi i podejsciem do klienta tych pań. Nie odnioslem wrazenia ze wypowiadaja automatycznie dzien dobry i dziekuje. Przy tym ogromie pracy jaki maja i przemiale klientow caly czas sie usmiechaja i sa bardzo pomocne.

3. Jest jeszcze pan ochroniarz z biedronki - pan ok 50stki. Mysle ze nalezy o tym Panu wspomniec. Nie tylko chodzi dookola i wykonuje swoja prace, ale rowniez pomaga klientom znalezc produkty!!! Zagada, usmiechnie sie i na prawde pomaga osobom. Mam nadzieje ze ktos z kierownictwa przeczyta to i bedzie wiedzial ze Nam klientom Biedronki na Zabiance pan ochroniarz pomaga w zakupach z czystej checi i milego usposobienia :)

4. Denerwuja mnie drzwi wejsciowe do Biedronki. Wchodzac jednymi dzwiami na fotokomorke automatycznie czlowiek kieruje sie na przod .. a tu przeszkoda - szklana sciana. Trzeba skrecic w lewo i wejsc waskimi drugimi drzwiami. Nieprzemyslane, nie wspominajac o ergonomii ...

Ale ogolna ocena 5 ! Zaloga fajna brakowalo Nam takiego sklepu na Zabiance. Komunistycznemu Grosikowi z mega wysokimi jak dotad cenami mowimy powodzenia
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lecisz najpierw do BIEDRONKI później do GROSZA ?????
Sprawdzasz ceny itp. itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Brak koszykow faktycznie jest duzym probleme poniewaz wszyscy jezdza tymi wozkami i sie o siebie obijaja, kasjerki moim zdaniem bardzo mile i pomocne. Nie wiem czy zauwazyliscie ze w tej biedronce jest marne zaopatrzenie i nie ma niektorych produktow??
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście nie zauważyłem braków w konkretnych produktach, sam robię dość mało zróżnicowane zakupy i to co chcę, to znajdę, ewentualnie coś mi wpadnie w oko, ale może tak być. Co się dało zauważyć to przez dłuższy czas po otwarciu półki niemal świeciły pustkami, na co jednak pewnie miał główny wpływ dość duży ruch (co przy okazji pokazuje, że dyskont był tu bardzo potrzebny).

To co rzuciło mi się w oczy dwa dni temu, jak stałem w kolejce to krzesła, na których siedzą kasjerki. Wydają się bardzo mało wygodne i nieprzystosowane do tego, aby móc na nich przez dłuższy czas pracować. Zdecydowanie kierownictwo Biedronki w tym aspekcie lepiej zadbać o personel przy kasach.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co to jest DYSKONT? Co to za nowotwor jezykowy?!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowanie zgadzam się. Kasy dostosowane chyba dla wielkoludów. Dzieci i niższe osoby mszą stać na palcach :)
A koszyki? dziwne, że w tak dużej firmie nikt nie pomyślał o tym, że ktoś może przyjść kupić tylko np. dwie rzeczy...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę bez koszyka i wrzucam rzeczy do torby na zakupy i z niej wyładowuję na taśmę. Nikt mi jeszcze nie zwrócił uwagi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest beznadziejna i bardzo słabo zaopatrzona (to jej główny minus).
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7
faktycznie towarow jest mniej- nie chodzi oczywiscie o ilosc ale o szerokosc asortymentu (porownuje do np Biedronki na Obronców koło McDonalda).
Brak koszyków - porazka.
Wysokie kasy- nikomu nie sluza- kasjerki musza stac albo niezbyt wygodnie siedziec,trudno jest wyladowac towary na tasme- szczegolnie te ciezsze- ja akurat jestem niska wiec musze podnosci rece ponad poziom ramion.
Pan z ochrony akurat mnie deneruje bo zawsze sie tak na kazdego gapi jakby wszyscy tonami wynosili towary....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie jestes kierownikiem na obronców skoro ją tak chwalisz;p wszystkie biedronki pod?obne przestancie się czepiac...siedzicie tam cały dzien ze tak marudzicie ? bierze się to co się potrzbuje i idzie do domu!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja tam robie zakupy i jestem bardzo zadowolona :)
Beznadziejna...towar niskiej wartosci i ogolnie zle zaopatrzony.Ale to co mnie najbardziej wyprowadza z rownowagi to obsluga przy kasie.Jeszcze nie odeszla osoba przedemna a juz moje zakupy sa przesuwane i mieszane i poprzednim klientem.Starajac sie bardzo szybko spakowac juz slysze wredna starsza kasjerke ktora poirytowana mi mowi "pieniadze prosze mi zaplacic",wiec odchodze od zakupow i szukam portfela,starajac sie miec na oku zakupy.Place,zbieram zakupy i juz leca zakupy nastepnego klienta,ktory sie przepycha zeby wziasc swoje.Jeden wielki balagan,stres i nieprzyjemna atmosfera i to wszystko za moje pieniadze ktore tam zostawiam.I to ze mi wredna baba powie dowidzenia i zapraszam,mam gleboko w 4 literach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
ochroniarz "gapi się" bo ludzie naprawdę wynoszą towar, może jeszcze nie tonami ale mało brakuje :/ więc nie dziwcie się, po to on tam jest od pilnowania! jeśli jego by nie było to pełna samowolka!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po dwa produkty nie trzeba brac moim zdaniem koszyka, wystarczy wziąś produkty w ręke i od razu zanieśc do kasy. W takich sklepach ludzie naprawde cieżką pracują za marne grosze i napewno nie jest im łatwo przez cały dzień sie umśmiechać. Ja w sklepie zwracam uwage na ceny i towar, to w koncu samoobsługowy sklep. Jesli chce Pani lepszej obsługi to propnuję droższy i nie samoobsługowy.Nie bedzie Pani musiała nosić koszyka, wszystko Pani podadza pod nos i tam będzie Pani mogła pomarudzic i ponarzekac na brak usmiechu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
koszyki juz sa dawno;] oprocz tego masa osob bierze kartony po prodktach. Na poczatku myslalem ze ludze je brali bo nie mieli innego wyboru ale nawet po wprowadzeniu koszykow nadal sporo osob tak robi, najwyrazniej jest im do czegos potrzebne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strasznie brudne te czerwone koszyki, wstyd.
Gdzie sa czyste ? nigdzie ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ZENADA.
LUDZIE ZAJMIJCIE SIE SWOIM ZYCIEM IDZCIE NA SPACER I PRZESTANCIE KRYTYKOWAC WSZYSTKO I WSZYSTKICH
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie :) to tylko biedronka i nie ma co sie rozwijac na ten temat. Mozna zawsze robic zakupy w pierwszym lepszym sklepie. Nikt nie zmusza do robienia tam zakowpow, ale mimo narzekania i tak tam ludzie wracaja, bo to biedronka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry