Widok

kłamstwa w CV

ponoć wszyscy kłamią w CV- przyznam że ja tez ale nie tak jak podejrzewają pracodawcy bo zamiast zawyżać, muszę ZANIŻAĆ swoje kompetencje żeby w ogóle zaprosił mnie ktoś na rozmowę :(
tak więc wszystkie stanowiska pracy są zaniżone, moje osiągnięcia zawodowe jak i poza zawodowe, czy nadal żyjemy w cywilizowanym kraju? jak to jest u Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie kłamię w cv, poziom jezyka i kursy oraz wykształcenie są zgodne z cv. dziwie sie, jak ludzie klamia, ze angielski super a potem yyyyyyy, kilka razy spotkałam sie, ze ktos z rekruteró znał mojego pracodawce, bo cos kupował albo prywatnie lub kogos z danego miejsca pracy, nie ma sensu , sadze, ze po propstu sie nie oplaca, a takie naciagnie i tak wyjdzie, a tylko zniecheci rekrutera.

co do zanizania, moaj znajoma ukryła doktorat i dostala prace, inna szukala dorywczej pracy na weekendy, jak studiowała i babka stwierdzila, z eszuka kogos ze srednim wykształceniem, bo ona na pewno skonczy studia i zwieje, a jej zalezy na pracowniku na dłużej...
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

do góry