Widok

klientka - ocena

Primavera M. Kreft Temat dostępny też na forum:
Dzwonię do tej Pani, zeby się umówić na masaż. A ona ciągle się rozłącza i jest bardzo nie miła, twierdząc, że to jej prywatny numer, a jestt on podany na jej stronie na booksy. Jak dzownię pod numer który mówi, że trzeba zrobić rezerwację to jest on od trzech dni odłączony. Masaż już jest zapłacony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pragnę wyjaśnić, że nie jest Pani moją stałą klientką skorzystała Pani z grouponu na masaż, który wykonywany jest wyłącznie przez moich pracowników, a nie przeze mnie osobiście. Na wszystkie telefony oddzwaniamy w kolejności zgłoszeń.

Podczas rozmowy poinformowałam Panią, że numer, pod który Pani dzwoni, jest moim prywatnym numerem kontaktowym, dostępnym wyłącznie dla moich stałych klientek korzystających z zabiegów medycyny estetycznej, a nie z usług masażu. Co więcej, na platformie Booksy nie oferujemy w ogóle usługi masażu.

Niestety, mimo kilkukrotnego przekazania tej informacji, przez dwa dni dzwoniła Pani do mnie wielokrotnie i uporczywie. Wobec tego, w stanowczym tonie poprosiłam, aby zaprzestała Pani wydzwaniania na mój prywatny numer. Ponieważ komunikat ten został przez Panią zignorowany, zmuszona byłam zablokować Pani numer. I zaprzestania wypisywania opinii gdyż nigdy nie korzystała Pani z moich usług i jestem w stanie Panią zgłosić do prokuratury o oczernianie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry