Widok
klientka - opinia
witam. w pierwszej chwili przypływu gniewu i bezsilności po wykorzystaniu kuponu z grupona chciałam sprawdzić czy moje niezadowolenie to pojedynczy przypadek, który może się zdarzyć każdemu salonowi czy też sposób na "załatwianie" gości z grupona. z mikrodermabrazji korzystałam już wielokrotnie w innych salonach ale z równie ekspresowym i nierzetelnie wykonanym zabiegiem spotkałam się pierwszy raz. Ładny wystrój od początku budzący zaufanie i uśmiech na powitanie to niestety wszystkie pozytywy jakich doświadczyłam w czasie mojej wizyty. czytając poprzednie opinie (które zadecydowały o zakupie kuponu) sądziłam, że będę mogła wystawić podobną. niestety porażka...zabieg ledwie sięgnął 30 min wliczając rozmowę i rozebranie się. to chyba nie jest sposób na zyskiwanie nowych klientów. dbamy o stałych gości a grupon to druga kategoria? chyba nie tędy droga... ktoś zapomniał że dla wielu osób promocyjny zabieg to jedyna możliwość na zapoznanie się z ofertą salonu. niestety mając porównanie do konkurencyjnych zabiegów w innych obiektach zdecydowanie odradzam wizytę w Sensual Beauty & Spa.
Moja ocena
Sensual Beauty &Spa
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 3
oferta: 4
jakość usług: 2
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.5
* maksymalna ocena 6