Widok

klub Muay Thai

Witam. Chcę trenować Muay Thai (kontynuacja treningów). Nie interesują mnie zawody ani osiągnięcia, chcę ćwiczyć dla przyjemności i ogólnej kondycji. Szukam małego klubu gdzie można poćwiczyć w niewielkim gronie w miłej atmosferze. Ewentualnie może być kickboxing. Teren Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wejściówka kosztuje 15zł, ale w skali miesięcznego kosztu czyli 70zł to sporo jak za jeden wjazd:) No, ale jak nie dasz rady częściej to zapraszam raz w tyg;)
polecam http://www.fightshop.pl/, rewelacyjny sprzęt do sztuk walk, sama zaczęłam się uczyć kickboxingu , mam od nich rękawice i piszczelówki
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl

Inne tematy z forum Sport

Gdzie kupić sprzęt na siłownie (7 odpowiedzi)

Dajcie mi jakąś opcje jeśli chodzi o godne uwagi sprzęty treningowe. Jestem w temacie laikiem...

Kompanka do ćwiczeń (7 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

do góry