Widok

klub maluszka zamknięty!!!!!

Drodzy rodzice, jak zapewne już wiedzie Klub Maluszka Wesoły Skrzat od sierpnia zostanie zamknięty!!! O czym zostaliśmy poinformowani kartką na drzwiach!!! Proponuję spotkanie w tej sprawie, najlepiej dziś!!! Jeśli jest ktoś chętny, prosze pisać.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ale z jakim skutkiem dla was ? odszkodowanie, czy przywrócenie usług żłobka ? musicie konkretnie ustalić, bo w przeciwnym razie nic z tego nie wyjdzie, a babka będzie miała tylko ubaw
dokładnie w regulaminie jest wyraźnie napisane że strony obowiązuje miesięczny okres wypwoiedzenia...
niedotrzymanie warunków umowy.
a o co ją chcecie pozwać ?
to już chyba nie ma znaczenia, nikt przecież nie zaufa - ponownie...
Do mnie nikt nie dzwonił, sama próbowałam skontaktowac się z właścicielką - nie odbiera tel. Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji jest chyba już tylko rozwiązanie sprawy w sądzie, może urzędnikom uda się skontaktować z właścicielką...
a czy są możliwości, by np jej jakaś pracownica przejęła tę działalność ?
w jakim wieku tam były dzieciaczki ?
ja też tak śłyszałam tylko skoro postanowiła zatrudnic nową osobę to myślałam że to tylko plotka, a tu niespodzianka...
uważam że powinniśmy coś z tym zrobić jest nas przecież spora grupka jesteśmy w staie wspólnie coś zdziałać. Zgadzam się że nie można tego tak zostawić!
a ją to obowiązuje nie dosyć, że miesięczne wypowiedzenie to chyba jeszcze pisemne pod rygoremnieważnośći, taką kartką na drzwiach to może sobie tyłek podetrzeć. ja bym tego tak nie zostawiła, uważam że ta kobieta powinna ponieść jakieś konsekwencje, nie tylko finansowe. tym bardziej, że nie była to decyzja podjęta z dnia na dzień, bo już pisałam w innym wątku kilka miesięcy temu że słyszałam o tym, że właścicielka zamierza się zawinąć.
no cóż pozostaje pozew bo rodzice są oburzeni i wierzę że tak tego nie zostawią...
masz rację, w pełni się z Wami zgadzam, że bardzo brzydko z Wami postąpiono :(
3 odchodzi do przedszkola..
ale dzieci dochodzą przez cały rok. A to był jedeyny żłobek w centrum osowej... jest jeszcze jeden ale to za daleko dla niezmotoryzowanych...
wiesz nawet gdyby była tylko 5 dzieci to i tak nie można tak postępować żeby tydzień wcześniej powiedzieć że od poniedziałku zamknięte a co z dziećmi???
to dużo dzieci było, aż dziwne że zamknęli interes
około 15:)
afera to się zacznie bo tak się nawet zwierząt z dnia na dzień nie zostawia!
no to niezłą aferę macie :(
a dużo dzieci tam uczęszczało ?
podobno ma dzwonic do rodziców, a można wieziec co odpisała?
Pisałam maila do pani Joanny i o dziwo odpisała.
tak oczywiście jest umowa iregulamin strony obowiązuje miesięczne wypowiedzenie...
Jeżeli właścicielka dalej nas bedzie olewała trzeba będzie złożyć pozew zbiorowy...
gdyby to rodzice nie dotrzymali terminu - powinni zapłacić za miesiąc - tak więc jak ona zapłąci to sprawa może rozejśc się po kościach... ale póki co nawet nie odbiera telefonów tak więc pozostaje pozew zbiorowy i babka umoczona...
DRODZY RODZICE-A UMOWA???? nikt nie może ot tak sobie zamknąć takiej dzialalności .Macie umowy powlujcie sie na nie i do Sądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
właścicielka nie podała prawdziwego powodu niby nie ma grupy na następny rok a przecież dzieci przeważnie przychodzą we wrześniu. Nie spotkała się z rodzicami poprostu wywiesiła kartkę 23.07 że od 1.08 żłobek zamknięty!
BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO NIEODPOWIEDZIALNE ZACHOWANIE