Widok

kobieta 40+ pozna Pana

Wolna bezdzietna pozna odpowiedzialnego Pana z Trójmiasta i okolic.

Lub proszę o podpowiedzi jak i gdzie kogoś poznać. Portale internetowe odpadają już próbowałam i generalnie są tam osoby, które chcą sobie popisać a nie spotkać w realu. Czyli zdjęcie pewnie sprzed 10 lat lub żona i dzieci w domu a nie wolny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdefiniuj "odpowiedzialnego Pana", bo brzmi, jakbyś szukała kogoś do spłodzenia dziecka;)

Skoro nie chcą się spotykać w realu, to może tesco?:p Albo chodź tam, gdzie chciałabyś iść z facetem i tam poznawaj?

Ewentualnie proponuje siłownię, rwij na "może mi pan pomóc?" - zawsze działa:d A od razu widzisz, że zdjęcie nowe i klient we właściwym stanie. Pewnie też mniej pijący, więc może i nie żonaty:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Między żonatym, a pijącym jest jakaś zależność ? :P

P.S.
W Realu to obecnie dość trudno się spotkać... żeby nie powiedzieć nie realne :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Między żonatym, a pijącym jest jakaś zależność ? :P

Tak, wzrost spożycia alkoholu wzrasta wraz z czasem trwania małżeństwa;)

No i wiesz, single imprezują, żonaci tylko piją:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
> chodź tam, gdzie chciałabyś iść z facetem i tam poznawaj?

Taaaa.. do kina na komedię romantyczną.
Samotnych facetów tam bez liku ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może mam za krótki staż żeby to zauważyć zatem zdam się na twoje doświadczenie ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardziej mu chyba chodziło o Badanie USG rozwoju ciąży niż o kino :P
Sadyl i wdr tworzą razem "bez liku":p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Anty:

Zastanawiam się, czy nie wprawiasz się talentach erystycznych?
Chcesz etat po bęcwałku przejąć? ;>

Co jakiś czas robisz wrzutę "prowokującą" w nadziei, że będzie się z kim pokłócić. Tak przynajmniej to odbieram (choćby twój denny komentarz nt integracji gatunków przy okazji psów na plaży).

Jeśli dobrze podejrzewam, to na mnie nie licz. Jestem spełniony seksualnie ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
>Co jakiś czas robisz wrzutę "prowokującą" w nadziei, że będzie się z kim pokłócić.

Nie zaczynaj, jeśli masz tylko jednostronne poczucie humoru. A gdy zaczynasz, nie zwalaj na innych, że prowokują.

>(choćby twój denny komentarz nt integracji gatunków przy okazji psów na plaży).

Tam siedzisz cicho, tutaj robisz odniesienie, wybacz, ale czyj pogląd teraz wyrażasz?

>Jestem spełniony seksualnie ;D

Tylko oszczędź mi opowiadanie, jak to czynisz, bo Twoje skojarzenia jak podejrzewam, wykraczają poza legalne praktyki:d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
> Tylko oszczędź mi opowiadanie, jak to czynisz

Chyba nie sądzisz, że opowiadam o tym za darmo?
Zadzwoń 0-7049 SADYL a poznasz szczegóły ;>

(opłata za połączenie wynosi 28,71 zł+VAT, niezależnie od długości połączenia)

:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Za drogo.
Wstydzę się.
I boję:d

Aczkolwiek kusi, by sprawdzić, dlaczego jest tam opłata jednorazowa zamiast naliczania minutowego;)
Bo nie ma o czym gadać i rozmowa trwa 10 sek ;]

Za to jaki marketing! Nawet ty byś się skusił :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wiem że mogę na Was liczyć, ale trochę serio proszę.
Na siłownię chodzę ale jeśli chodzi o skuteczność poznania kogoś - zero.
Może złe zajęcia wybieram.
W kinie owszem ale jak tu zagadać, przecież nie będę przeszkadzać w trakcie filmu.
Do pubu, kawiarni itp. sama nie chodzę (z koleżankami), inni też nie chodzą sami raczej, więc efekt zero też. Po nocnych klubach przecież też nie ....

Na dzieci to za późno raczej jest - ja szukam przyjaciela od serca.
Daria, a jak wychodzisz z koleżankami, to z nikim innym rozmawiać nie możesz? ;-) klub to dobre miejsce do poznawania ludzi :-)
P.s. dzisiaj się dowiedziałam, że ponoć w Gdyni jest najwięcej samotnych 40sto latków - uderzaj na Gdynię ;-) :-D
Owszem mogę, ale trochę mi głupio jak kogoś zagaduję, poza tym często okazuje się że owszem facet pogada a potem się pojawia jego lala bo jakoby zapomniał, że sam nie przyszedł.
To nie jest dobre miejsce jednak.

A gdzie to napisali o tej Gdyni? Jestem ciekawa bardzo.
Musisz wybierać te zajęcia, w których uczestniczą mężczyźni i gdzie są przerwy na plotkowanie;)

Jeśli chcesz serio, to musisz ustalić priorytety i strategię.
A najpierw powinnaś zacząć od odpowiedzi na moje pytanie o użyte określenie.
Potem musisz szczerze sobie odpowiedzieć, czy wyglądasz tak, że faceci mogą Cię podrywać czy raczej sama musisz wykazać się inicjatywą.
Kolejną istotną kwestią jest samoświadomość tego, co jesteś gotowa zaoferować. Wiek nie działa na Twoją korzyść, brak dzieci i brak rozwodu w tle, z pewnością przemawia za Tobą. Musisz więc określić swoje pozytywne i negatywne strony, by następnie stworzyć charakterystykę mężczyzny, na jakiego możesz liczyć. Z moich obserwacji wynika, że zwykle ludzie szukają partnera idealnego jednocześnie samemu nie mogąc lub nie chcąc zbyt wiele zaoferować. Rozwiąż tą kwestię, a wtedy kwestia "gdzie" rozwiąże się sama.
>klub to dobre miejsce do poznawania ludzi :-)

O ile kierujemy się wyłącznie wyglądem i szukamy kogoś na seks:)
Alkohol i atmosfera klubowa to idealne połączenie do osiągnięcia powyższego celu, aczkolwiek długofalowe zadowolenie jest raczej wątpliwe:d
Odpowiedzialny to taki ktory nie oszukuje i woli rozwiazywac problemy a nie od nich uciekac. Dojrzalosc nie jest w cenie wiec patrzac na oczekiwania panow w moim wieku - chca mlodsze to powinnam szukac wsrod 60+ czyli dzialka lub klub seniora. 50+ tez chca mlode bo czesto teraz i zaraz chca zakladac rodzine. Kotow nie lubie to pieska moze sobie adoptuje

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (5 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry