Widok
kobiety mlode ciagle mysla ze facet ma skakac kolo nich na 1 palcu
dlatego sie budza jak maja 30 lat i zaden facet nawet na nie niepatrzy zaczynaja wiec szukac i pisza posty ..w rodzaju a gdzie sa 30 latki,,,single no gdzie ..a single 30 latki patrza na mlode sliczne pachnace 20 stki ..hahahah....dodam ze niektore 30 stki po przejasciach tez szukaja na nowo szczescia i tez stawiaja warunki jak bybyły gwiazdami prosto znieba
oj chyba masz złe doświadczenia z kobietami co? po za tym mam 21 lat i nigdy nie wymagałam by jakiś facet mi usługiwał na żądanie raczej to ja wolałabym mu sprawiać przyjemności. Ale trochę racji w tym jest, zależy od charakteru, moja własna siostra traktowała wszystkich swoich eks jak służących i już dobiega do 30 i jest sama.
@niewidoczna :) jak to 'jak' ? :) czasem wie gdzie leży odkurzacz :) czasem włoży naczynia do zmywarki :) czasem nawet umie zrobić 'coś' do zjedzenia :)))) czasem potrafi pogadać ;) a czasem bez 'okazji' przyniesie bukiecik stokrotek m:)))) czasem przygotuje aromatyczną kąpiel ... :) dżizas... jakie to nie męskie ;))))skacze facecik na usługach 'królewny' ...... :))))))))) Przecież to takie 'dro0biazgi' ;))))))))))))))
@Kaja: pierwsze nad czym się zastanawiałam to kiedy znajdzie się ten czas na skakanie..po zjedzeniu obiadu zrobionego przez gwiazdę, potem pewnie trzeba odpocząc po pracy, no i żeby przetrawić jedzenie, napić się piwa (gwiazda kupuje rzecz jasna), odpalić kompa...kurcze jakiś fenomen z tego Autora. Kiedy on to robi ;-P
Kaja ok ,ale wrzucę moją odpowiedz z innego wątku
Ja jako stara żona (20lat małżeństwa)
-nie chodzę w szpilkach
-nie chodzę w mini
-nie zapitalam po kuchni
-nie gotuję
-nie chłodzę piwa
-nie podaję jedzenia na kanapę
-nie masuję pleców
Widocznie mam inne zalety.
Jakie zapytaj się męża. Ja ni cholery nie wiem
Gdzie tu emocje?
Ja jako stara żona (20lat małżeństwa)
-nie chodzę w szpilkach
-nie chodzę w mini
-nie zapitalam po kuchni
-nie gotuję
-nie chłodzę piwa
-nie podaję jedzenia na kanapę
-nie masuję pleców
Widocznie mam inne zalety.
Jakie zapytaj się męża. Ja ni cholery nie wiem
Gdzie tu emocje?
Żadna kobieta piwa nie musi mi podawać - bo go nie pijam.
Gotuję lepiej od większości kobiet, z którymi byłem - i lubię to robić.
Masowanko pleców bardzo chętnie.
Cieszy mnie, jeśli po roku znajomości kobieta już umie zaparzyc mi herbatę w sposób, jaki ja to robię.
Cieszy mnie, kiedy potrafi wytrzymać z podzieleniem się swoimi wrażeniami z zakupów odzieżowych do przerwy na reklame w filmie, który właśnie oglądam.
A cenię - za to, że jest przy mnie. To dosyć trudne :)
Gotuję lepiej od większości kobiet, z którymi byłem - i lubię to robić.
Masowanko pleców bardzo chętnie.
Cieszy mnie, jeśli po roku znajomości kobieta już umie zaparzyc mi herbatę w sposób, jaki ja to robię.
Cieszy mnie, kiedy potrafi wytrzymać z podzieleniem się swoimi wrażeniami z zakupów odzieżowych do przerwy na reklame w filmie, który właśnie oglądam.
A cenię - za to, że jest przy mnie. To dosyć trudne :)
Kokietka;) Dobre;) No ale chyba tym palcem to łaski nie robi, c'nie?;)
Jolka musiałam się oddelegować do podania kolacji;) No co ja poradzę, że jeśli nie zrobię obiadu a chuop w pracy to wyrzuty sumienia mam;)
Za to w soboty i niedziele w kuchni rządzi ON;)
Lubię gdy komplementuje moją kuchnię;) A ja nawet zaczynam to lubić;) Ciekawe jak zareaguje gdy do pracy pójdę;)
Jolka musiałam się oddelegować do podania kolacji;) No co ja poradzę, że jeśli nie zrobię obiadu a chuop w pracy to wyrzuty sumienia mam;)
Za to w soboty i niedziele w kuchni rządzi ON;)
Lubię gdy komplementuje moją kuchnię;) A ja nawet zaczynam to lubić;) Ciekawe jak zareaguje gdy do pracy pójdę;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Kobiety... Cenimy je, przede wszystkim, za to, że są kobietami.
U kobiet szanuję szczerość, która jest podstawą ich późniejszego uwielbienia.
Za przestawianie nam innego punktu widzenia spraw.
Od tej kobiecej strony.
Dzięki nim mamy inny punkt widzenia na niektóre rzeczy.
Za tysiące innych drobiażdżków, o których można by było pisać godzinami.
Ale to nie ta pora i czas.
Pozdrawiam, serdecznie, wszystkie miłe panie i szeroko się do Was uśmiecham :)))
U kobiet szanuję szczerość, która jest podstawą ich późniejszego uwielbienia.
Za przestawianie nam innego punktu widzenia spraw.
Od tej kobiecej strony.
Dzięki nim mamy inny punkt widzenia na niektóre rzeczy.
Za tysiące innych drobiażdżków, o których można by było pisać godzinami.
Ale to nie ta pora i czas.
Pozdrawiam, serdecznie, wszystkie miłe panie i szeroko się do Was uśmiecham :)))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
Wezenek-,cenimy. Cenimy za miłe gesty,słowa i spojrzenia.
Za to ,że pomyślicie o nas i weźmiecie stojący dwa dni worek ze śmieciami,
że w lutym schowacie choinkę do przedpokoju ,a w maju ją zaniesiecie
do piwnicy.
Że przelatując w biegu i śpiesząc się do pracy ,powiecie
że mamy fajną bluzeczkę ,mimo ubranego ciucha już 3 razy.
Ja mojego męża cenię kiedy dzwoni ,że obiad zrobiony.
Pomyśli ,że nie jadam gorącego ,wiec szybciej nałoży.
A najbardziej go cenię ,że nie chce mnie zmieniać.
Za to ,że pomyślicie o nas i weźmiecie stojący dwa dni worek ze śmieciami,
że w lutym schowacie choinkę do przedpokoju ,a w maju ją zaniesiecie
do piwnicy.
Że przelatując w biegu i śpiesząc się do pracy ,powiecie
że mamy fajną bluzeczkę ,mimo ubranego ciucha już 3 razy.
Ja mojego męża cenię kiedy dzwoni ,że obiad zrobiony.
Pomyśli ,że nie jadam gorącego ,wiec szybciej nałoży.
A najbardziej go cenię ,że nie chce mnie zmieniać.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
tak sobie czytam i jakbym słyszała mojego męża że to on tak nade mną skacze a ja jestem strasznie leniwą istotą, która nic nie robi w domu... tylko jak chce mu się pić to nie idzie do kuchni tylko woła, że chce pić i to ja mu robię herbatę i zanoszę właśnie tam gdzie jest w danej chwili, jak chce mu się piwa to też mnie po nie wysyła; jak jest głodny to sobie coś życzy i kuchnia podaje oczywiście do kanapy albo biurka przed komputer itd. ale to ja jestem leniwa...
Ja cenię mojego mężczyznę za to, że podjął się odpowiedzialności i za mnie i moje dziecko, które on uwielbia i z wzajemnością.
Za jego cierpliwość:)
Może nie mówi, zbyt często, że kocha - ale jego czyny pokazują to na każdym kroku.
Z racji tego, że się docieramy i dopadają nas różne emocje, to on jest tym bardziej wyważoną osobą. Czasami doprowadza mnie to do szaleństwa;) Ale paradoskalnie uwielbiam to:)
Nie jest skąpy!!!! Nie wylicza, nie pilnuje - ufa mi.
Wbrew moim krzykom, groźbom, zakazom i nakazom;) Nie pozwala nosić siatek;) W jego wykonaniu to jest słodkie:)
I to, że pozwala być mi jędzą;) Bo to ja w tym związku jestem ta niedobra;)
Za jego cierpliwość:)
Może nie mówi, zbyt często, że kocha - ale jego czyny pokazują to na każdym kroku.
Z racji tego, że się docieramy i dopadają nas różne emocje, to on jest tym bardziej wyważoną osobą. Czasami doprowadza mnie to do szaleństwa;) Ale paradoskalnie uwielbiam to:)
Nie jest skąpy!!!! Nie wylicza, nie pilnuje - ufa mi.
Wbrew moim krzykom, groźbom, zakazom i nakazom;) Nie pozwala nosić siatek;) W jego wykonaniu to jest słodkie:)
I to, że pozwala być mi jędzą;) Bo to ja w tym związku jestem ta niedobra;)
prosze panie znudzone panie ktorych men wlasnie lezy na kanapie i oglada reklamy panie prosze was nie zasmiecaJcie mojego postu ......wy macie skrzywione podejscie do tematu piszecie tu z nudów jestescie znudzone malzenstwem ALE JA NIECHCE BYC TYM CO LEZY NA KANAPIE I ZONA MU COS TAM DONOSI a jak doniesie siada do kompa i szuka tu rozrywki ..TAK JAK PANI ,M....UMIE BEDZIE INACZEJ NORMALNIE
hahahha ubawiłam się postem autora wątku.
Drogi panie autorze ,większość wypowiadających się pań jest pannami !!!
Ja spadam z pana wątku,by nie trolować.
Ale proszę mi wierzyć,jakoś po 20 latach małżeństwa nie jestem nim znudzona.
Obecnie nudzi mi się w pracy ,więc siedzę na forum.
Więc z życzliwości życzę panu znalezienia takiej osoby ,która wg
pana będzie tworzyła normalny związek oparty na szacunku drugiej
osoby oraz zaufaniu .
Drogi panie autorze ,większość wypowiadających się pań jest pannami !!!
Ja spadam z pana wątku,by nie trolować.
Ale proszę mi wierzyć,jakoś po 20 latach małżeństwa nie jestem nim znudzona.
Obecnie nudzi mi się w pracy ,więc siedzę na forum.
Więc z życzliwości życzę panu znalezienia takiej osoby ,która wg
pana będzie tworzyła normalny związek oparty na szacunku drugiej
osoby oraz zaufaniu .
Mój chuop chciałby poodpoczywać na kanapie;) Ale zbyt dużo pracuje, a jak nie pracuje to ja już mu czas organizuję tak;) że nie ma siły na oglądanie TV;)
A z drugiej strony zobaczcie. Facet, który nie szuka księżniczki, w której w okół trzeba skakać, nie docenia kobiet, które skaczą w koło chuopa.....pffff;)
A z drugiej strony zobaczcie. Facet, który nie szuka księżniczki, w której w okół trzeba skakać, nie docenia kobiet, które skaczą w koło chuopa.....pffff;)
O co chodziło autorowi wątku? O to że że jest przegranym nieudacznikiem, ale z racji swojej płci zbyt dumny aby się do tego przyznać. Dlatego też najeżdża na kobiety i obwinia je właśnie o to. Chce nam również powiedzieć że dwudziestolatki są młode i pachnące a trzydziestolatki już nie są młode i pachnące. Autor pewnie zawsze jest pachnący no i młody oczywiście.