Widok

kolejne przesunięcie o 3 m-ce (razem 6)

Gdańskie Tarasy Temat dostępny też na forum:
No to doczekaliśmy się, już przygotowuję żonę do rzeczywistości że nie otrzymamy tego mieszkania. Zimy nie było żadnej a teraz mają pretekst coronę do olewania klientów i przedłużania odbiorów mieszkań w nieskończoność. Śmieszne tłumaczenia pandemią gdzie w budownictwie według statystyk rządowych nie miała większego znaczenia. II etap jest już w stanie I etapu w którym przestali cokolwiek robić. Faktury wystawiane zgodnie z postępem prac przestały przychodzić, a niedługo zaczną kopać III i IV dziurę w ziemi żeby wyciągnąć z banku kolejne nasze pieniążki. Musimy przygotować się na najgorsze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patrząc jak te budynki są budowane to współczuję osobom które kupiły tam mieszkania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niektorzy juz sprzedaja https://www.otodom.pl/oferta/mieszkanie-2-pokojowe-jasien-odbior-we-wrzesniu-ID45Z5l.html?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem ze to marne pocieszenie ale czy 6 miesieczna obsowka terminu nie klasyfikuje sie do rekompensaty finansowej ze strony dewelopera ?

zapewne by sie kwalifikowala, ale zaraz wyjada z tematem , ze COVID to jakas nadzwyczajna sytuacja. Boje sie , ze jeszcze kaza nam doplacac bo powiedza , ze ceny ida w gore

moze powinnismy sie jakos skontaktowac i sprawdzic co tam sie rzeczywiscie dzieje. Dostalismy wlasnie powiadomienie , ze mieszkanie bedzie oodane najwczesniej w pazdzierniku. Oczywiscie mialo byc oddane poczatkowo w maju. Troche jestesmy zaskoczeni ta informacja bo powoluja sie na COVID a moja mama jako, ze mieszka blisko jezdzila tam kilka razy i mowila, ze budowa nie byla zamknieta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Jasień

Deweloperze (3 odpowiedzi)

Wszystkie pozytywne komentarze sprzed miesiąca są pisane przez pracownika dewelopera - to...

Domovo (16 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje niedaleko głównych arterii komunikacyjnych Gdańska, dzięki czemu komfortowo...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (414 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

do góry