Widok

kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Kobieta Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja choruje od 5 Miesięcy .To jakiś koszmar .Ból głowy ,kłucie w okolicy serca ,uczucie omdlenia ,bezsenność .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja od jakiegoś miesiąca mam bardzo podobne objawy zaczęło, się od silnego bólu glowy z tyłu głowy, cała zaczęłam, drzeć słabo jakbym, zemdleć miała kołatanie serca. Teraz doszły mi bilet w klatce piersiowej 3 razy, EKG robione jest ok a ja ciągle czuje jakby, mnie coś gniotlo, kuło nie wiem jak to określić momentami, mam tak, że coś mnie zaboli, a, ja juz, uczucie gorąca buchniecie takie w głowę odrazu, się boję ze coś mi się stanie serce lata najgorzej jest jak jestem sama e domu, jak z, kims to, jakoś pewniej się czuję
W nocy budzę się co chwile z takim przeczuciem jakby, się miało coś stać sucho w buzi
Ja chętnie porozmawiam chciała bym się dowiedzieć kilku rzeczy
Hey . Tez choruje na nerwice czasem w nocy się obudzę niemoge złapać oddechu czasem tetno wysokie i cisnienie tez a czasem mnie ciagle coś boli
prośba o kontakt 693544356
Ja mam to samo... od jakiegoś czasu boje się wychodzić z domu wieczorami bo właśnie zazwyczaj dostaje ataków wieczorem.. ale one są codziennie , kalaranie serca , dusznosci nie da się żyć normalnie..
Mam tak samo...dokładnie te same objawy tyle ze ja mam juz od roku... Nie wiem z kad to się bierze.. ale ataków Paniki dostaje wieczorem, prawie codziennie.. może chcesz o tym porozmawiać??
Izagalos25@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo chętnie :) 693544356

Hej,ja też jestem z zachodniopomorskiego i chętnie nawiążę kontakt.Jesteśmy w tym samym wieku i odkąd pamiętam zmagam się z nerwicą lęgową.
Podaj proszę swojego mejla,odezwę się.
Mona
Hej. Urodzilam 11 mscy temu. Od miesiąca zmagam się z depresja nerwicowa. Też biorę leki i jak narazie żadnych rezultatów.
Witam.
Urodzilam corke i zaraz,po porodzie dostalam zakrzepicy. Teraz jak tylko zle sie poczuje od razu zalewa mnie strach i wizja tego co sie stalo.
Bo sama mie wiem czy cos sie dzieje czy tak dziala stres :(
Prosze o kontakt na messengerze jesli to mozliwe Aneta Czu-ge.
Pozdrawiam

Udaj się do specjalisty http://jutrznia.pl/skuteczne-leczenie-nerwicy-we-wroclawiu/ z nerwicą da się wygrać.
Hej Ania u mnie też się zaczęło od bólu głowy uczucie jak bym miała zaraz upaść zawroty głowy kłucie w klatce itp jak byś chciała porozmawiać to się odezwij na mmaaddzia1989@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej dziewczyny!
Ja tez już od kilku lat mam nerwicę. Wcześniej objawiała się kołataniem serca, przyspieszonym tętnem, prawie zawsze refleksem i jadłowstrętem. Tym razem mam jeszcze potworne bóle pleców. Raz między łopatkami, raz w odcinku piersiowym, cała jestem spięta.... też tak macie? Jak tylko uda mi się jakoś uspokoić wszystko mija. Już nie mogę tak dłużej. Nic mnie nie cieszy, wszystkiego się boję, boje się zostać sama w domu, każdego wyjazdu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej dziewczyny.
Mam bardzo podobne objawy jak Wy. Pojawiają się nagle. Skok ciśnienia, serce szaleje a w głowie tworzę obrazy co za chwilę się stanie. Że zaraz stracę przytomność, umieram, czy ktoś mi udzieli pomocy. Myśli biegną jak szalone. Pierwsze jak wychodzę z domu to sprawdzam czy nam captrpil, hydroksyzyne, a jak zapomnę to gdzieś z tyłu głowy zaczynam panikować. Dźwięk ciągłego mierzenia ciśnienia jest już powoli nie dowytrzymania. Boję się co będzie dalej. Cieszę się, że nie jestem sama.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Kasia.. może chciałabyś pogadać? Dokuczaja mi te same uporczywe mysli, objawy.. Nie da się normalnie funkcjonować.
Rozumiem Cię doskonale. Cokolwiek mnie zaboli zaraz mam wizję że coś mi grozi, skacze mi ciśnienie i ogarnia mnie panika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak wygląda u Ciebie atak paniki? Czy masz też problem z ciśnieniem?