Widok

kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Kobieta Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kinga - mam to samo . Dopóki nie mam ataku albo kołatania serca jest wszystko ok , ale tylko zacznie mi coś dolegać , zaraz wchodzę w Google i czytam czym to może być spowodowane i czy na pewno nie umrę ️ Nadal nie dociera do mnie , że to jest nerwica . Ciągle myślę , że mam jakiegoś guza w głowie , chore płuca albo coś z sercem od 4 miesięcy mam to g*wno a od 5 tygodni biorę Asentre i Pramolan . Na wizytę u psychoterapeuty czekam nadal .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy chodziłam do lekarzy wszyscy uważali, że nerwica do ciężka choroba. Bzdura nerwica jest zaburzeniem i jeżeli na siłę chcecie pozbyć się objawów to jest jeszcze gorzej. Leki niwelują obawy ale nie przyczynę więc zamiast narzekać jaka to ciężka choroba hahah to skupcie się na poznaniu mechanizmów nerwicy. Ja sama to miałam za pierwszym razem pomogły leki ale jak nie poznałam siebie to przyszedł nawrót a teraz znając mechanizmy można samemu sobie z tym poradzić a nie walczyć i szarpać. Po pierwsze nerwica to nie choroba. Pomysł skupiasz się na czymś i momentalnie zapominasz o objawach no to przepraszam jaka to choroba. Głową.do góry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dokladnie ich materiały pomogą usunąć nerwice. Polecam ich z całego serca. Oni są lepsi niż leki i terapia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę, że sporo osób ma nerwice. Najlepiej się z tego wyleczyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam również cierpię na nerwicę lękowa i ta cholerna hipochondrię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej choruje na nerwicę lękowa od 7 lat masz ochotę to napisz:mela1984@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam. Tez cierpie na nerwice i rozumiem te wszystkie objawy ... Trzeba nauczyc sie z tym zyc i nie poddawac sie.
Monika.
m.derehajlo88@interia.pl
Napisz do mnie na messenger znajdź mnie Beata Malicka (miłkowice) pisz o każdej porze
Ja też mam depresję lękową nie za bardzo umiem sobie poradzić
Cześć Monia też choruje na depresję i nie umiem sobie pomóc
Witaj jestem tu nowa. Mam na imię Marta. Też mam nerwicę lękowe i depresję

Cześć, jak możemy się skontaktować,żeby porozmawiać o nerwicowych ludkach :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nerwica lękowa
Cześć.Jakie macie objawy? I co z tym robicie?
hej też się zmagam z nerwica lękowe
Witam,też mam ten problem...
Witam,ja podobnie,już tyle wyczytałam i ciągle to samo,brak apetytu,codzienne zmuszanie się do jedzenia,a potem strach,lek i napady paniki
Witam,ale jak dojść do tego mechanizmu?jak samemu znaleźć przyczynę,jak nagle przychodzi atak paniki
Zazwyczaj napady paniki ujawniają się przy ogromnym stresie musisz zauważyć co cię stresuje