Widok

kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Kobieta Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej macie tak ze gorąco wam w czubek głowy później oblewają was poty proszę o odpowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam .
Czy może jest tutaj ktoś kto zmaga się z nerwica ciągła też u mnie od marca tamtego roku do dnia dzisiejszego .
Ciągle bóle w skroniach lub ucisk w czole ,ucisk w gardle ,kaszel ,ciągle połykanie śliny ,mrowienie w nogach,nudności na szczęście od czasu do czasu,pogorszenie wzroku.Kołatania serca,ogromny lęk
Leki brałam przez 9 miesięcy ,ale nic nie pomagało .Oczywiście w wiekszości tych przypadków dopada mnie nocą,2 razy myślałam że tracę przytomność i to było w kościele ,ale jakoś zapanowałam nad tym .
Ostatnio nawet po wypiciu alkoholu np ,szklaneczka piwa lub drinka bóle w skroniach i ucisk w głowie jest nie do wytrzymania .Czy picie alkoholu w takich ilościach ,pogarsza nerwicę ? Czy ktoś też tak z was ma ?
Poradzicie co w moim przypadku powinnam zrobić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam,przeważnie nocą .
Pomaga chłodny prysznic
Witam tez się zmagam z nerwica dziś idę na komunie i cała się trzęsę mam ucisk w skroniach na czole z tylu głowy masakra nie wiem jak sobie radzić jak wyjdę z domu odrazu mam całe dłonie mokre tez mam problem z zawrotami głowy dusznościami

Znerwicowanych jest większość ludzi a nerwica to choroba więc to dwie różne rzeczy
Napisz na GG 20682275
Mam nerwicę lękowa(fobie społeczna) każdy kto chce popisać to zapraszam na GG 20682275.Troche leków przerobiłem i mogę się wymienić doświadczeniami
Witam też choruje na nerwice lękową, fajnie by bylo z kimś pogadać
Jakie masz objawy ?
Witam zapraszam serdecznie do mnie na FB annann proszę mnie znaleźć albo napisać smsa 537 119 336 to znajdziemy się na FB mam tak samo
Też chętnie poznam kogoś kto się z tym mierzy kolodziejska.ann@o2.pl można pisać mam tak od lat
Mogę podać jeszcze adres e-mail kolodziejska.ann@o2.pl
Mam tak samo jeśli chcesz porozmawiać napisz kolodziejska.ann@o2.pl albo na FB
Witaj ! Oj..tak ...mam to od dawna.Tyle. że u mnie zaczyna się od tyłu głowy...Płyną po mnie strumienie potu.Mam nerwicę uogólnioną.Leczę się od 3-ech lat farmakologicznie.Ostatnio połączylam to z terapią 3-miesięczną w szpitalu na pobycie dziennym.Pomogło tylko na kilka tygodni.Znowu sobie nie radzę.oprócz potów mam szereg innych objawów.W tym coś.co przypomina padaczkę.To najbardziej wykluczyło mnie ze społeczeństwa.
Cześć Anetko...
Mam na imię Kaśka.Cierpię na nerwicę uogólnioną od 3-ech lat a na depresję od 15-tu..Nie jest lekko.przyznam.
Witam. Jestem starsza od koleżanek. Mam 60 lat i zmagam się z tym świństwem od 28 lat. To jest koszmar. Łęki. zawroty.ciagle coś mi jest i ten niesamowity lęk że coś mi się stanie. Chciałabym mieć też z kimś porozmawiać.popisac.byloby lżej. Pozdrawiam gorąco koleżanki. Proszę o kontakt. FB. Bozena Grzegrzolka Kalman. Jestem z Mińska Maz.
Hej dziewczyny :) Mam 22 lata mam dwójkę dzieci i choruje na nerwice juz od 2 lat :(. Jest to straszne ponieważ łapią Mnie ataki takie że sama boję się co sie dzieję. Dzis w trafiłam aż do szpitala i spędziłam tam pol dnia nie mogli mnie uspokoic. Moze nie choruje na to długo, ale jest mi ciężko. Do tego nikt czlowieka nie wspiera
Pani Bożeno prosze o numer telefonu bo chce zadac kilka pytań
Hej , mam 26 lat i dwójkę dzieci i też mam problem z nerwica
Witam, jakie masz objawy?