Widok

kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Kobieta Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3
Macie takie dni ze dobrze się czujecie ? A po jakimś czasie wszystkie leki wracają ???? Proszę o odpowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście! To jest właśnie podstępne w nerwicy, że myślisz sobie, że już jest ok, dałaś radę, wszystko się uspokoiło- ona wraca ze zdwojoną siłą. Ja na początku miałam bóle głowy, później myślałam, że najgorsze minęło, to teraz mam łomotanie serca, ból i ciężar w klatce, napady gorąca..no cóż. Pozdrawiam wszystkich, którzy walczą w tym Wrogiem!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najgorsza jest niedziela wieczór, bo zaraz poniedziałek. Rozdzwonią się telefony, w skrzynce pocztowej coś będzie. Najchętniej schowałabym się gdzieś i nie wychodziła. Gorzej, że przed uczuciem lęku się nie schowam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam np pod prysznicem akcje ze nie mogę złapać powietrza i już panika serce wali i zawroty głowy mam już dość tego chciała bym żeby było normalnie już kiedyś to przerabiałam wyleczyłam się i około 10 lat spokoju a teraz powrót i trzyma mnie już około pół roku
Ja mam 65 lat i nerwicą borykam sie już 25 lat ciągły lęk z którym ciężko żyć
A miałyście badana tarczyce ja jutro idę do rodzinnego i w czwartek na krew . Tak ogólnie bardzo mało piszecie na tym forum macie może jakieś inne ?
Bardzo Ci współczuję mam ten sam problem jestem załamana tak mi się kręci w głowie nie mogę pionu utrzymać. Miałam jakiś czas spokój a od dwóch lat Teraz mi się nasiliło bardzo nawet głupie przejście kawałek mam wrażenie że serce mi wyskoczy a do ubikacji wtedy Sikać mi się chce bez przerwy nie wiem czy tak samo masz
Hej ja tez latam sikać co chwile teraz mam akcja puls od 2 dni :( i bóle głowy z tylu później na czubku i przechodzi na skronie idę dziś do lekarza i już od rana mnie trzęsie od jakiegos czasu nie lubię dnia tylko czekam na wieczór aby się położyć
A jakies leki przyjmujesz .też mam nerwicę lękowa....niestety
Niestety tak mam
Ja miałam i tarczycę jest w normie...
Zapraszam na mesengera Karola karola.tez mam nerwicę lekowa
A może mesengera?
Brałam afoban 0,25 ale brałam go po połówce rano i wieczorem około 3 miesiące odstawiłam go około 2 tyg temu teraz biore persen forte pomaga dziś byłam u lekarza i jutro idę na morfologię tsh i jakieś badania hormonów bo mi się ostro nasila 13 dni przed miesiączka dziś miałam lekarza na 14 wiec od rana nerwik :) ostatnie dni walczyłam z pulsem a teraz trzymają mnie napięciowe bóle głowy od rana :(
Nie mam mess :( mam tylko Instagram ale bez zdj
Witam, jak ma ktoś problem z zaburzeniami spowodowanymi lękami może do mnie napisać na gg:74999743
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też 10 lat spokoju i powróciło. Ala
Mam ale może jakiś nr tel.
U mnie było ponad 10 lat spokoju
Również mam nerwicę lękowa , jeżeli ktoś chciałby porozmawiać podaje meil malinka233@wp.pl