Widok

koncert - Helicobacter

koncert - Helicobacter Temat dostępny też na forum:
wstęp gratis, obowiązuje selekcja.Helicobacter pochodzi z Gdyni. Istniejemy od 1998 roku. Po różnych zawirowaniach kadrowych, w 2002 skład ustabilizował się na tyle, abyśmy mogli grać regularne koncerty.W 2003 wystąpiliśmy na festiwalu w Węgorzewie, zdobyliśmy grand prix na Fiescie Borealis w Olecku oraz wyróżnienie na Malborskim Przeglądzie Muzycznym.W 2004 roku skomponowaliśmy muzykę do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bartek mniam ;-)

Zdecydowanie Bartek jest najfajniejszy. Tylko jakos tak schowany z tylu na zdjeciach. Znamy sie jeszcze z koncertow z Malborka z dawien dawna. Buziak dla zespolu.

no i jest beka

nooo

Liczy się beka.

LadyRock

Super kapela!!!!!!!!!!!!!!!Byłam już na kilku koncertach i bardzo mi się podobało.Nie wiedziałam że lubię ten rodzaj muzyki :) Ale wystarczy posłuchać na żywo.Chłopaki wkrótce się wybiją.jestem pewna!! !Pozdrowienia dla gitarzysty Bartka Matyni !!!!!!!!!!!!!!!!!! !:)

Inne tematy z forum Rozrywka

Anyma - ÆDEN World Tour (12 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...

Maryla Rodowicz (26 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

Pho3nix IRONKIDS Gdynia (3 odpowiedzi)

Przed Pho3nix IRONKIDS Gdynia na trasie pojawią się dzieciaki. Po raz kolejny najmłodsi staną na...

do góry