Widok

konsultant oświatowy The Point

czy ktoś coś wie na temat tej pracy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również jestem zainteresowany opinią na temat tej firmy. Oferują wysokie zarobki i bazę klientów jednak wygląda mi to na wkręt pod akwizycję. Fajnie byłoby się mylić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam jechać tam do pracy w delegacje i dzień wcześniej zrezygnowałam,mam wiele wątpliwości.Niech ktoś napisze coś na temat pracy tam i zarobków.
Witajcie - także byłam zainteresowana tą ofertą pracy. Po przesłaniu LM i CV otrzymałam na maila do wypełnienia ankietę - 1 stronica, jeszcze raz dane osobowe, stan cywilny (!), pytania badające chęć podjęcia pracy i motywację do niej, od kiedy możemy zacząć, ile dni możemy przeznaczyć na delegacje. OK, przesłałam. Potem otrzymałam maila mówiącego, że praca wymaga przynajmniej 20 dni delegacji poza miejscem zamieszkania... Podziękowałam. Jeleni szukają :(
Jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej. Faktycznie wymagają gotowości do częstych wyjazdów ale to tylko w niektórych miesiącach w roku i max 20 dni, a nie minimum 20 dni. Coś koleżanka która się wystraszyła źle przeczytała :) Praca wydaje się być naprawdę fajna, ale napiszę coś więcej jeśli mnie przyjmą :)
Niestety nie zostałem zatrudniony ale sprawdziłem - firma w pełni wiarygodna
Byłem niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej. Dwa dni później poinformowali elegancko że mnie nie zatrudnią. Pełen profesjonalizm
Może wypowie sie osoba, która juz pracuje w tej firmie? Czy te zarobki to nie jakaś ściema i w rezultacie zostaje sie z pustym portfelem i rachunkami za benzynę?

O co pytają na rozmowie kwalifikacyjnej ?:)
Przynajmniej informują o przyjęciu i przejściu do następnego etapu rekrutacji (o ile taki jest) bądź nie. Nie to co inne 'firmy'...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuje od kilku tygodni. Ostry zapieprz ale pieniądze konkretne :)
Firma OK. Praca i płaca zgodna z informacjami jakie przekazują w trakcie kwalifikacji
a wymagali od was otworzenia działalności gospodarczej?? bo mnie to troche przeraża, jak to wygląda??
Działalność trzeba założyć po okresie próbnym. Jestem w tej chwili w połowie. Jeśli wszystko pójdzie pomyślnie to za niecałe 2 miesiące będę musiał otworzyć działalność ale to jest jedna wizyta w urzędzie. Co Cię przeraża?

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

do góry