Widok

konsultant telefoniczny wydawnictwa OPERON w Gdyni

Ktoś pracował w tej firmie jako konsultant?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na początku czerwca chyba... spotkanie okazało się tradycyjnym AC, czyli wyścigiem szczurów. Trzeba było wykonać wspólnie z innymi kandydatami (przeważają dziewczyny) plan spotkania adaptacyjnego dla nowych pracowników połączony z fikcyjnym szkoleniem przy zasadzie cięcia kosztów do max. i równocześnie odbierać telefony od 'fikcyjnych' klientów - stałych pracowników OPERON-a. Generalnie jeśli chcesz znać opinię o tym pracodawcy, to odsyłam na forum gowork.pl lub tutaj (wpisz hasło 'OPERON, Gdynia, Hutnicza'). Oferują umowę o dzieło lub ewentualnie zlecenie na min. 1600 brutto plus żałosną prowizję od sprzedaży, więc pytanie czy warto ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
P.S. Moim zdaniem praca dla osób początkujących, szukających swej pierwszej pracy... na zahaczenie się na ok. miesiąc, góra 3. Więcej podobno ludzie tam nie wytrzymują... tak piszą na gowork.pl.
Witam, też byłam na spotkaniu które okazało się ubogą wersją AC.
Czy Oni w ogóle udzielają jakiejś informacji zwrotnej? Zobowiązali się że tak a tu cisza .....
Udzielają telefonicznie, a jak nie udzielą w przewidywanym terminie to odpowiedź jest oczywista, choć można wtedy dla upewnienia zadzwonić ;-)
Ok wiadomo, że na TAK dzwonią :-) Tylko, że zapewniali o tym że ZAWSZE dzwonią tzn. bez względu na "wynik". Ciekawe czy to prawda?
Do mnie zadzwonili z odpowiedzią na NIE niestety (zawsze miałbym te 3 miechy więcej w CV, ech...). Także cierpliwości życzę... może już w Pon. się odezwą ??!

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

do góry