Widok

kontrola na ścieżkach

gdy sopot rozkopany i wszyscy stoją w korkach , więc suszarki sa bezużyteczne. To kontrole przezucily sie na sciezki rowerowe
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze że święte krowy nigdy nie łażą po ścieżkach, nie wchodzą na nie gapiąc się w telefon itp

a mi spadnie

Powiem więcej, już spadł dwukrotnie, i to tylko w tym roku, jak zostałem potrącony przez cyklistę na chodniku. Także sorry gorąco popieram takie kontrole i oczekuje więcej.

Nie przesadzaj , naszym funkcjonariuszom całkiem sprawnie idzie :). Co innego w Panstwach takich jak Hiszpania , Grecja , Turcja ... tam Policja nie zabiera ze soba bloczków mandatowych , tylko swoją obecnością pilnują porzadku

Cykliści - terroryści.

Ale spadnie ci włos jak na chwilę się zatrzymasz przed kierowcami?

Hipokryta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I bardzo dobrze zrobiła. Mnie jako pieszemu włos z głowy nie spadnie jak na chwilę się zatrzymam przed rowerzystami.

Ponadto pamiętasz o przepisie dla pieszych, że nawet na drodze rowerowej muszą przestrzegać (a muszą?) przepisu nie mogą przez nią przechodzić w odległości mniejszej niż 100 m od najbliższego przejścia dla pieszych? Jakby przejść nie było, to mogą przecinać drogę rowerową w dowolnym miejscu ale pod warunkiem pierwszeństwa rowerzystów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ośmieszaj się po raz kolejny. Ty nawet innych kierowców masz za przygłupów, co mają uwierzyć w twoje bajeczki.

Chyba, że ty naprawdę jedziesz do 30 km/h wszędzie tam, gdzie są ograniczenia do 30 km/h np. na Armii Krajowej w Sopocie czy Janka Wiśniewskiego przy SKM Gdynia Stocznia na jezdni w stronę centrum Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wkoncu się wezmą mam nadzieję

Jak już większość ludzi przestanie jeździć samochodami. Bo nie będzie ich stać na elektryki. Wtedy wezmą się bardziej za rowerzystów itp.

Super i tak trzymac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wiesz czemu bo nie muszą mieć uprawnień.

Wystarczy wiek. A przepisów jak się nie znali tak nie zna. Ważne umiem na rowerze reszta nie ważna

Ja powiem że powinni częściej - cykliści to grupa która przejawia największą pogardę wobec zasad ruchu drogowego.

ucieczka przed patrolem pieszym to tylko wykroczenie

w przeciwieństwie do ucieczki przed radiowozem. Więc ci co znają swoje prawa sobie poradzą.

a czemu służy ta kontrola?K..rwy z gestapo dostały normę kwitów do wypisania ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

paradoksalnie tam jest normalniej niż w tym wariatkowie

kiedy władza powróci do moich braci z PiS-u

wtedy będziecie drżeli ze strachu ale nie pomogą łzy, będzie tylko rachunek sumienia.. jedyny i słuszny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dramat..

dramat to "Meviarze" jeżdżą jakby pierwszy raz wsiedli na rower

A w czwartek gdy wsioki gratami wyjada na ulice .policja będzie udawac że nic się nie dzieje ,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry