Widok

korkujące się Podwale przedmiejskie

Motoryzacja Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Witam,

Chciałem Was wszystkich zapytać, czy podzielacie moje wrażenie odnośnie wzmożonych korków na Podwalu przedmiejskim na skrzyżowaniu z Okopową na pasach do jazdy na wprost na Armii Krajowej. Jeżdżę tą drogą każdego dnia (jak wracam z pracy), z reguły w godzinach 14-15 (70%), 15-16 (25%) oraz 17-18 (5%) i muszę przyznać, że od ok. 3-4 tygodni mam wrażenie, iż podwale korkuje się bardziej (nie mówię o prawo-skręcie). Czy tylko ja tak uważam? Być może zmienił się czas/układy sygnalizacji na skrzyżowaniu podwale okopowa i później w 3-go maja?

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a stojcie sobie sloiki z elblaga co mnie to obchodzi ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Albo nie umiesz czytać, albo taki z Ciebie miejscowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam szczerą nadzieje, że używasz prezerwatyw.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, masz rację. Po unowocześnieniu sygnalizacji świetlnej korki, m.in. przy wyjeździe ze Starówki są dużo większe i obejmują większy zakres czasowy, załamka po prostu
W związku z budową systemu Tristar zostały zmienione dotychczasowe programy sygnalizacji świetlnej na tym skrzyżowaniu i na węźle Groddecka (i nie tylko zresztą tam). W tym upatrywałbym przyczyny większych korków.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry