Widok

koronka na sukienkę

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
image
Witam,
zamierzam uszyć sobie sukienkę znalazłam juz model, i znajmoma podpowiedziała mi ze potrzebna bedzie " gipiura " nie bardzo wiem czy dobrze napisałam, i mam pytanie czy wiecie co to za koronka gdzie mozna ją kupic i ile kosztuje?
U pani krawcowej któa bedzie mi szyła te sukienke jeszcze nie byłam, ale chce byc przygotowana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zawsze polecamy w takich sytuacjach sklep dla tancerzy we wrzeszczu,
tam są takie rzeczy
ale uprzedzam, straaaassznie drogo
.
dokładnie straasznie drogo... jakiś czas temu widziałam cudną koronkę..tyle, że 450,- za metr, a szeroka była 120 cm..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
dziękuje wam za tę informacje faktycznie 450 to drogo bardzo, a teraz musze sprawdzic ile takiej koronki bym potrzebowała na swoj asukienke
możesz też spróbować popytać w Gdyni - na Świętojańskiej (na przeciwko UM) jest sklep, bodajże "Świat tkanin" czy cos takiego. ja kupowałam tam swoją koronkę, bo mają spory wybór, na pewno taniej niż w sklepie dla tancerzy... wiem, że Teatr Muzyczny kupuje tam materiały na swoje stroje, więc chyba jest w czym wybierać ;)

pozdrawiam :)

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry