Widok

kościół Karwiny..??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kochane czy ktoś brał ślub lub bierze w kościele na karwinach.. niepokalanego serca maryi???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy ślub na Karwinach 16.06.07. Nie mam niestety jeszcze firmy dekorujacej kosciół, moze napiszesz kto Wam stroi?
Bardzo prosze rowniez o pomoc z fryzjerem i wizazystka, - gdzies w naszych okolicach, czas leci a ja daleko jeszcze ze wszystkim

pozdrawiam
Asia
ja całą oprawę kwiatową zamawiam w kwiaciarni słoneczko na karwinach 1 obok jazz clubu.. jak dla mnie rewelacja.. przy każdej okazji zamawiam tam kwiaty i jestem w siódmym niebie jeśli chodzi o efekty... kościół pani Ania będzie mi stroić..która stroi kościól podczas mszy... a jeśli chodzi o makijaż to robię wszytsko w gabinecie kosmetycznym joanna i fryzjer monika na karwinach.. chodzę do nich od wieków i zawsze jestem zadowolona z efektów....
a mozesz podać gdzie znajdują się te salony kosmetyczny i fryzjerski? od niedawna mieszkam na karwinach i jeszcze się nie orientuję, wolę skorzystać ze sprawdzonych firm.

Inne tematy z forum Karwiny

Nowe Karwiny (17 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta...

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.

do góry