Widok

kosciol 'okraglak'

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy moze ktoras brala slub w okraglaku na przymorzu?Jakiego ksiedza mialyscie ktorego mozna polecic?jak tam jest na naukach?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mielismy slub w okraglaku na przymorzu mimo ze nie byla to nasza parafia ksiedza specjalnie nie wybieralism zdalismy sie na przypadek jesli chodzi o nauki to pamietam dosc dobrze drugie spotkanie kiedy ksiadz przekonywal ze malzenstwo jest jak ....po czym pokazywal Jezusa na krzyzu ale tak poza tym to mimo wszystko warto przebrnac przez nauki zawsze mozna cos z tego wyciagnac dla siebie:)

image
ja tez mam dziecko i mimo to trzeba na nie chodzic?

image
i na nauki i na poradnictwo rodzinne nie da sie tego ominac:)

image
a poradnicstwo gdzie jest?

image
jest tez w okraglaku ale my sie niezalapalismy bo juz nie bylo miejsc wiec robilismy poradnictwo przy katedrze oliwskiej:)

image
a z tego potem sa jakies egzaminy ja nie ma o tym zielonego pojecia a wnajblizszym czasie mnie to czeka

image
nie ma egzaminow:) nie przejmuj sie mnie tez to przerazalo dacie rade moj maz na przyklad na poradnictwie zasypial tak go to nudzilo hi,hi:)

image
tez tak slyszalam ze zasypiaja niektorzy ale ja zawsze panikuje niepotrzebnie;)

image
ja tez tak panikowalam i wiekszosc dziewczyn tu na weselniku hi,hi:)

image

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

do góry