Widok
koszulki
w ksiedze gosci kacper_krakauer napisal:
"..nie ma już koszulek...do kitu z taką organizacją...jak zabrakło to Wam pomogę dodrukować...chciałem ją mieć i co...poprawcie się...!!! ...ściskam wszystkich orientalistów z Galicji"
czy rzeczywiscie nie ma juz koszulek z h26 ? a beda na bazie w czasie rajdu ?
"..nie ma już koszulek...do kitu z taką organizacją...jak zabrakło to Wam pomogę dodrukować...chciałem ją mieć i co...poprawcie się...!!! ...ściskam wszystkich orientalistów z Galicji"
czy rzeczywiscie nie ma juz koszulek z h26 ? a beda na bazie w czasie rajdu ?
qbiak napisał(a):
> w ksiedze gosci kacper_krakauer napisal:
> "..nie ma już koszulek...do kitu z taką organizacją...jak
> zabrakło to Wam pomogę dodrukować...chciałem ją mieć i
> co...poprawcie się...!!! ...ściskam wszystkich orientalistów z
> Galicji"
> czy rzeczywiscie nie ma juz koszulek z h26 ? a beda na bazie w
> czasie rajdu ?
oczywiscie ze to co kacper napisal jest bzdura bo koszulki na harpaganie beda i jesli masz w zgloszeniu odznaczone ze chcesz koszulke to ja napewno dostaniesz co innego jesli tego w zgloszeniu nie podales gdyz w tym przypadku kto pierwszy ten lepszy a reszta osob chetnych bedzie miala okazje zakupic koszulke i dostac ja poczta
> w ksiedze gosci kacper_krakauer napisal:
> "..nie ma już koszulek...do kitu z taką organizacją...jak
> zabrakło to Wam pomogę dodrukować...chciałem ją mieć i
> co...poprawcie się...!!! ...ściskam wszystkich orientalistów z
> Galicji"
> czy rzeczywiscie nie ma juz koszulek z h26 ? a beda na bazie w
> czasie rajdu ?
oczywiscie ze to co kacper napisal jest bzdura bo koszulki na harpaganie beda i jesli masz w zgloszeniu odznaczone ze chcesz koszulke to ja napewno dostaniesz co innego jesli tego w zgloszeniu nie podales gdyz w tym przypadku kto pierwszy ten lepszy a reszta osob chetnych bedzie miala okazje zakupic koszulke i dostac ja poczta
Jakie? Jak już musisz używać wulgaryzmów, to przynajmniej nie rób błędów :) Wiem, wiem - tego wyrazu w szkole nie przerabialiście, a i w większości słowników go nie ma.
A pogląd Czachy podzielam, bo sam miałem taką koszulkę na karku na jednej z imprez. Może nie był to krzyk mody, ale za to uczestnika rajdu widać było z daleka.
A pogląd Czachy podzielam, bo sam miałem taką koszulkę na karku na jednej z imprez. Może nie był to krzyk mody, ale za to uczestnika rajdu widać było z daleka.
Czacha napisał(a):
> Albo wszyscy dostaja koszulki, albo nikt. Jakos nie wiem co
> znaczy " kto pierwszy ten lepszy"? Moze jacys znajomi królika?
> Jakie mówisz? Można było inaczej.
czacah juz ci tlumacze o co chodzi z kto pierwszy ten lepszy chodzi tu o osoby ktore w pierwotnym zgloszeniu nie chcialy koszulki oraz osob nie zgloszonych przecierz wiadomo ze organizatorzy maja zrobiona jakas tam rezerwe ale przecierz organizatorzy nie beda ich robic nieskonczona ilosc
> Albo wszyscy dostaja koszulki, albo nikt. Jakos nie wiem co
> znaczy " kto pierwszy ten lepszy"? Moze jacys znajomi królika?
> Jakie mówisz? Można było inaczej.
czacah juz ci tlumacze o co chodzi z kto pierwszy ten lepszy chodzi tu o osoby ktore w pierwotnym zgloszeniu nie chcialy koszulki oraz osob nie zgloszonych przecierz wiadomo ze organizatorzy maja zrobiona jakas tam rezerwe ale przecierz organizatorzy nie beda ich robic nieskonczona ilosc
Piotrek napisał(a):
> Mocno się zdziwię, gdyby organizatorzy za tą cenę znaleźli
> wystarczająco długie koszulki, aby mi choć do pasa sięgały.
> A co ja zrobię z koszulką z numerem? Będę się rozbierał na
> każdym punkcie kontrolnym ?
No niby tak, ale i tak spora czesc uczestnikow nie przyczepia nigdzie owych szmatek, a np koszulke mozna na cos zalozyc lub poprostu schowac jak wiekszosc, no nic pomysl fajny ;]
> Mocno się zdziwię, gdyby organizatorzy za tą cenę znaleźli
> wystarczająco długie koszulki, aby mi choć do pasa sięgały.
> A co ja zrobię z koszulką z numerem? Będę się rozbierał na
> każdym punkcie kontrolnym ?
No niby tak, ale i tak spora czesc uczestnikow nie przyczepia nigdzie owych szmatek, a np koszulke mozna na cos zalozyc lub poprostu schowac jak wiekszosc, no nic pomysl fajny ;]
a zaczelo sie od tego ze sie skonczyly :D, hehe, te koszulki sa tak kiepskie ze nakazywanie komus ich noszenia byloby niesmaczne. Powinno sie dazyc do tego aby tego typu imprezy byly jak najtansze - w rezultacie wiecej osob i czesciej mogloby sie spotykac na tego typu imprezach. Bylem na mamucie i harpa niestety musze sobie odpuscic bo mnie poprostu nie stac. Jesli bedziecie nagabywac organizatorow o koszulke 4 every 1 to dojdzie do tego ze czesc osob odstraszy sie wpisowym, innym pogoda nie bedzie pasowac i w sumie na starcie stanie 10 osob - powodzenia
Czacha napisał(a):
> Koszulke na zawody, na której jest logo imprezy, sponsorów, nr
> startowy da sie wyprodukować za 7 PLN.
no kochany, 7 zł za koszulke - nie wiem w jakim świecei żyjesz
nawet chińskie są droższe, a do tego nadruk...
a poza tym jakby na każdej miał być nadrukowany numer, oznacząłoby to, że każdą koszulkę należałoby drukować osobno, a to podraża koszta,
rozumiem, ze można, a nawet trzeba proponowac i sugerować różne rzeczy ogranizatorom, ale może najpier wypadało by sprawdzić ich realność
pozdrawiam
no kochany, 7 zł za koszulke - nie wiem w jakim świecei żyjesz
nawet chińskie są droższe, a do tego nadruk...
a poza tym jakby na każdej miał być nadrukowany numer, oznacząłoby to, że każdą koszulkę należałoby drukować osobno, a to podraża koszta,
rozumiem, ze można, a nawet trzeba proponowac i sugerować różne rzeczy ogranizatorom, ale może najpier wypadało by sprawdzić ich realność
pozdrawiam
Wesoły Jędruś napisał:
> Jakie? Jak już musisz używać wulgaryzmów, to przynajmniej nie
> rób błędów :) Wiem, wiem - tego wyrazu w szkole nie
> przerabialiście, a i w większości słowników go nie ma.
nieprawda..... może to trochę nie na temat, ale teraz większość słowników posiada ten :P hmmm termin.....
a na harpagana pewnie nie pojadę buuuu.... niech ktoś mi przywiezie koszulkę (mam nadzieje że już nie taką żółciutką jak na H25 hihi)
> Jakie? Jak już musisz używać wulgaryzmów, to przynajmniej nie
> rób błędów :) Wiem, wiem - tego wyrazu w szkole nie
> przerabialiście, a i w większości słowników go nie ma.
nieprawda..... może to trochę nie na temat, ale teraz większość słowników posiada ten :P hmmm termin.....
a na harpagana pewnie nie pojadę buuuu.... niech ktoś mi przywiezie koszulkę (mam nadzieje że już nie taką żółciutką jak na H25 hihi)
Czacha napisał(a):
czacha to ciekawe jaka jest jakos tej koszulki bo podejrzewam ze nadaje sie ona na impreze i po niej mozna ja do kosza wyzucic a te koszulki ktore byly na ostatniej edycji i te ktore beda teraz sa dobrej jakosci i naprawde ruznica w koloze jest minimalna
czacha to ciekawe jaka jest jakos tej koszulki bo podejrzewam ze nadaje sie ona na impreze i po niej mozna ja do kosza wyzucic a te koszulki ktore byly na ostatniej edycji i te ktore beda teraz sa dobrej jakosci i naprawde ruznica w koloze jest minimalna
Mariusz K. napisał:
> (...) to ciekawe jaka jest jakos tej koszulki bo podejrzewam
> ze nadaje sie ona na impreze i po niej mozna ja do kosza
> wyzucic (...)
taka koszulka z harpagana to bardziej pamiątka, a nie kolejny ciuszek :P, więc nie sądzę, żeby musiała być jak najwyższej jakości..... bez przesady.... a nawet jeśli będzie farbować czy coś to..... po jakimś czasie każde ubranie będzie przypominać o wspaniałym harpaganie hehe :)
nie bądźmy takimi burżujami, że musimy wszystko mieć NAJLEPSZE :P
> (...) to ciekawe jaka jest jakos tej koszulki bo podejrzewam
> ze nadaje sie ona na impreze i po niej mozna ja do kosza
> wyzucic (...)
taka koszulka z harpagana to bardziej pamiątka, a nie kolejny ciuszek :P, więc nie sądzę, żeby musiała być jak najwyższej jakości..... bez przesady.... a nawet jeśli będzie farbować czy coś to..... po jakimś czasie każde ubranie będzie przypominać o wspaniałym harpaganie hehe :)
nie bądźmy takimi burżujami, że musimy wszystko mieć NAJLEPSZE :P
Asia napisał(a):
>
> taka koszulka z harpagana to bardziej pamiątka, a nie kolejny
> ciuszek :P, więc nie sądzę, żeby musiała być jak najwyższej
> jakości..... bez przesady.... a nawet jeśli będzie farbować czy
> coś to..... po jakimś czasie każde ubranie będzie przypominać o
> wspaniałym harpaganie hehe :)
> nie bądźmy takimi burżujami, że musimy wszystko mieć NAJLEPSZE
> :P
no widzisz dlamnie jest to pamiatka ale zarazem koszulka ktora ma promowac impreze wiec jak by nei patrzec powina byc wmiare dobrej jakosci
>
> taka koszulka z harpagana to bardziej pamiątka, a nie kolejny
> ciuszek :P, więc nie sądzę, żeby musiała być jak najwyższej
> jakości..... bez przesady.... a nawet jeśli będzie farbować czy
> coś to..... po jakimś czasie każde ubranie będzie przypominać o
> wspaniałym harpaganie hehe :)
> nie bądźmy takimi burżujami, że musimy wszystko mieć NAJLEPSZE
> :P
no widzisz dlamnie jest to pamiatka ale zarazem koszulka ktora ma promowac impreze wiec jak by nei patrzec powina byc wmiare dobrej jakosci
Witam! pozwolę sobie na małą sugestię. Trzeba ustalić o jakie koszulki chodzi. Jeśli mówimy o "znacznikach" dla zawodników gdzie są loga sponsorów i zawodów to czacha wie co mówi (7zł) oraz, że to trzeba i można jednostkowo wprasowywać. Jeśli chodzi o zwykłą bawełnę to jest jak kto uważa. W jednej i drugiej sytuacji koszulki można potraktować jako pamiątki, ale do zwykłego noszenia nadaje się tylko bawełna. Na koniec
uważam że, żadnej z nich nie powinno zabraknąć dla wszystkich startujących. Pozdro dla Pawła.
uważam że, żadnej z nich nie powinno zabraknąć dla wszystkich startujących. Pozdro dla Pawła.
Rafał napisał(a):
> Witam! pozwolę sobie na małą sugestię. Trzeba ustalić o jakie
> koszulki chodzi. Jeśli mówimy o "znacznikach" dla zawodników
> gdzie są loga sponsorów i zawodów to czacha wie co mówi (7zł)
> oraz, że to trzeba i można jednostkowo wprasowywać. Jeśli
> chodzi o zwykłą bawełnę to jest jak kto uważa. W jednej i
> drugiej sytuacji koszulki można potraktować jako pamiątki, ale
> do zwykłego noszenia nadaje się tylko bawełna. Na koniec
> uważam że, żadnej z nich nie powinno zabraknąć dla wszystkich
> startujących. Pozdro dla Pawła.
hmm jesli chpodzi o znaczniki z numerem startowym to bym sie mocno zdziwil jak by dlakogos nie starczylo i wtakim wypadku jestem zgodny stwierdzic ze za 7 zl da sie takie numery startowe wykonac
> Witam! pozwolę sobie na małą sugestię. Trzeba ustalić o jakie
> koszulki chodzi. Jeśli mówimy o "znacznikach" dla zawodników
> gdzie są loga sponsorów i zawodów to czacha wie co mówi (7zł)
> oraz, że to trzeba i można jednostkowo wprasowywać. Jeśli
> chodzi o zwykłą bawełnę to jest jak kto uważa. W jednej i
> drugiej sytuacji koszulki można potraktować jako pamiątki, ale
> do zwykłego noszenia nadaje się tylko bawełna. Na koniec
> uważam że, żadnej z nich nie powinno zabraknąć dla wszystkich
> startujących. Pozdro dla Pawła.
hmm jesli chpodzi o znaczniki z numerem startowym to bym sie mocno zdziwil jak by dlakogos nie starczylo i wtakim wypadku jestem zgodny stwierdzic ze za 7 zl da sie takie numery startowe wykonac