Widok

kot z obrożą

Szanowni właściciele kotów,
proszę uprzejmie pilnować swoich zwierząt, bo biegają po ulicach i dziś np. jeden wbiegł do mojego domu przez otwarty taras i zrobił sporo zamieszania, strasząc przy okazji domowników (w tym małe dzieci).
Uprzejmie uprzedzam, że następnym razem kot zostanie złapany i odbiór będzie w schronisku, o ile on to przeżyje, bo wiadomo jak łatwo o zawał u kotów.

Pozdrawiam
hejterom dziękuję
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 21
Nie mylisz się. To ten chyba nadal obowiązuje art.431§1.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
art. 141 KC z tego co widzę z dniem 1 maja 2016 został uchylony :) może się mylę nie jestem prawnikiem, zacytuj proszę treść przepisu którego już nie ma :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to niech kolega idzie z powództwa cywilnego na podstawie tego artykułu składa pozew :D co za pieniactwo :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krótki opis incydentu z kotem i art.141/1 Kodeks cywilny. To tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niezła frustracja :D koleś weż zamów jakiegoś lekarza od głowy wszystkim zrobi się lepiej, bo i żonka pewno ma z tobą problem nielichy :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Lepiej przyjdź do mnie jutro i posprzątaj g*wna po swoim pupilu z mojej piaskownicy, potem kup i wymień w niej piasek. I nie zapomnij o oszczanych i oznaczonych i już uschniętych roślinach. Podam Ci nazwy, żeby prościej Ci było je nabyć, przywieźć i posadzić złamasie. Warczeć na forum tez potrafię. A jak jesteś taki wiejski-sielski, to zaproś wszystkie okoliczne krowy, konie, kozy, kury, psy i koty do swojego ogródka na pyszną przekąskę i totalną rozpierduchę. W końcu to wieś!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
TO JEST WIEŚ
nie chcesz kotów - wynieś się do miasta
nie będzie kotów - będą szczury i myszy
Może lepiej zabezpieczać jakoś piaskownicę i chatę przed wtargnięciem, co zrobiłby każdy NORMALNY człowiek nie wymagając od właścicieli kotów rzeczy niemożliwych... TO NIE PIES, nie zamkniesz go w kojcu i nie będziesz prowadzał na smyczy, bo się nie da (z resztą z psami też macie problemy, co widać w innych wątkach).
Była gdzieś sytuacja że banda idiotów, którzy wiecznie mieli problem z kotami wytruła te dokarmiane przez blokowe babcie, w następnym sezonie była taka epidemia gryzoni, ze sami szukali kotów, które by można w obejściu osiedlić i już im sr*nie i zaznaczanie nie przeszkadzało.
Wystarczy odrobina dobrej woli i pomyślunku a jak nie to może trzeba było się zastanowić przed wyprowadzką z miasta nad tym, że na wsi będą różne zwierzęta, które mogą sr*ć tu i tam i robić różne inne rzeczy, a tak, cóż debilne pretensje o wszystko do wszystkich, a może zwyczajnie to nie to miejsce gdzie należało gniazdo zakładać :P
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ale się wysiliłeś. Jestem pod wrażeniem. Z Twoją agresją sam się nadajesz do leczenia, bo nie wątpliwie stanowisz zagrożenie dla otoczenia. Jestem świadkiem w******ia się kota do piaskownicy moich sąsiadów, podczas ich nieobecności w domu.Uczulam wszystkich właścicieli piaskownic, żeby montować zamknięcie. Ciekawe dlaczego właściciele swoich pupili nie potrzebują piaskownic na swoich posesjach?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
jakim debilem trzeba być, aby stwarzać sobie takie wyimaginowane problemy :D kot sąsiada sr* do piaskownicy? za d*pę go złapałeś czy jak, że wiesz że g*wno jest jego? Wszedł do domu - zamykaj chatę bo może kot nei jest największym niebezpieczeństwem które ci grozi... a tak w ogóle od leczenia paranoi są specjaliści, śmieszą mnie nuworysze, którym wszystko przeszkadza, nie podoba się won skąd przyszedłeś i tyle :) Koty sr*ły sr*ją i będą sr*ły, bo może ta myśl cię oświeci, ale kot chodiz własnymi drogami :P
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9
p******y, bo watek na forum trojmiejskim o cudzym kocie w czyims domu toczy piane i furczy na wszystkie strony od ponad 2 tygodni jakby to było faktycznie coś ważnego, poważnego i znaczącego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale, że co? p******y, bo nie chce by cudzy kot zasrywał piaskownice, w której bawią się jego dzieci? p******y bo cudzy pupil puszczony samopas, znaczy swoją wydzieliną wszystko dookoła, niszcząc przy tym bezpowrotnie posadzone w ogrodzie rośliny? A może dlatego p******y, że boi się o bezpieczeństwo swoje i bliskich? Puknij się w głowę, jeśli takową w ogóle posiadasz.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
watek udowadnia dobitnie, jak p******i potrafią być napływowcy :D
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
ale mówi prawdę :P
nigdy nie wiesz na co trafisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bidulku, nie wiesz co tracisz odmawiajæc sobie w życiu przygód :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brak wiedzy na temat stanu zdrowia innej osoby jest własnie powodem, dlaczego przygodny seks to kiepski pomysł :P
Tak samo jak przebywanie z obcymi zwierzętami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty też nie masz wypisane na czole żeś zdrowy..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Heh, dobre - to nie jest kwestia strachu. Ktoś zwyczajnie sobie może nie życzyć, żeby obce zwierzę wałęsało mu się na terenie posiadłości. Nigdy nie wiadomo, co takie zrobi i nie ma wypisane na czole, że jest zdrowe. Nie mówiąc już o tym, że niektórzy kotów nie lubią, a inne osoby np. mogą się bać obcych psów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Koty to cwaniaki. Nie zalatwiaja sie u siebie - kocia kuweta to działki po sąsiedzku. Kot jest niewinny. Winny wlasciciel.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Oczywiście ze właściciele zwierząt powinni je pilnować, ale jeżeli ktoś grozi zabiciem stworzenia i mógłby to zrobić jest po prostu podłym człowiekiem...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
uważaj żeby mój kot nie zjadł tego Twojego szczuropsa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry