Widok

kot z obrożą

Szanowni właściciele kotów,
proszę uprzejmie pilnować swoich zwierząt, bo biegają po ulicach i dziś np. jeden wbiegł do mojego domu przez otwarty taras i zrobił sporo zamieszania, strasząc przy okazji domowników (w tym małe dzieci).
Uprzejmie uprzedzam, że następnym razem kot zostanie złapany i odbiór będzie w schronisku, o ile on to przeżyje, bo wiadomo jak łatwo o zawał u kotów.

Pozdrawiam
hejterom dziękuję
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 21
to samo tyczy się właścicieli psów. Ostatnio mieliśmy w domu wizytę psa sąsiadów. Ale to podobno nasza wina bo brama i balkon nie były zamknięte :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
mówiłem, że hejterom dziękuję, więc po co się udzielasz?

mam gdzieś koty sąsiadów i nie życzę sobie, żeby te stworzenia biegały po moim domu i roznosiły np. toksoplazmoze - choć pewnie nie kumasz co to jest... i w d... mam uprzejmość sąsiadów, jeśli przez ich kota żona w ciąży poroni... także drogi anonimie nie wypowiadaj się tylko pilnuj swojego stworzenia, a jeśli ci kot miły to bądź uprzejmy dla niego i chroń żeby nie szlajał się po domach innych, bo może kiedyś nie wrócić...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19
na szczescie tacy pieniacze zwykle moga liczyc na podobna uprzejmosc sasiadow... by zylo sie lepiej burakom :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a to ja nawet wiem czyj :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
os. familijne, okolice skrzyżowań kardamonowej z goździkową i imbirową - kot biało czarny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak wyglądał i jakie okolice?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Satan King, widzę ze udzielasz się we wszystkich wątkach i trzymasz poziom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
daj mi go. zjem go
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakiej był maści?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o koty, to w Dąbrowie na końcu Banina jest ich wielka miłośniczka, co ma ich kilkanaście - uważaj, bo Cię zgłosi, że chcesz kotom krzywdę robić! :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
a mój kot mnie doprowadził do zawału. Skubany twardy jest.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry