Widok

ukradli nam wózek...

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czerwona spacerówka x-lander, na trzech kółkach. Nie najnowszy model, ale jeszcze w dobrym stanie. Nie miał pianki na rączce. Pod wózkiem były córki zabawki "spacerowe", pokrowiec na nóżki, folia przeciwdeszczowa. Ryczeć mi się chce, ze jakiś cuchnący żur będzie nim puszki woził.
Szlag mnie trafia na sąsiadów, którzy wpuszczają roznosicieli ulotek, na sąsiada, który zajął wózkarnię i dlatego wózek stał na korytarzu. Akurat teraz, kiedy z kasą krucho...
Zgłosiłam policji, przyjęli, ale bez złudzeń.
Acha, OSIEDLE ORUNIA GÓRNA NIE JEST MONITOROWANE. TO PIC NA WODĘ, BO SYSTEM JEST "W NAPRAWIE" OD OKOŁO PÓŁ ROKU !!!
image
---
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wydaje mi się, że wózek ukradł jakiś żur, oni raczej potrzebują wózki na 4 kołach po za tym żur chodzi często po tym samym rejonie więc musiałby być głupi, żeby żeby ukraść taki wózek. Moim zdaniem wózki kradzione są na handel to jest ostatnio duży problem. Dlatego mi nigdy nie przyszło do głowy zostawiać wózek na klatce, właśnie ze względu na to, że sąsiedzi otwierają domofon komu popadnie :(
image
image

image
Oj współczuje,ja też nigdy nie zostawiam wózka na klatce,ani nigdzie indziej. Ludzie naprawdę serca nie mają,jak można dziecku wózek ukraść???Wszystko zrozumiem,ale tego nie!
Mi z piwnicy walizki nowe ukradli. Airtex szara w niebieskie kwiaty,też słono mnie kosztowała,a druga różowa córki.
Przejrzyj ogłoszenia na trójmiasto, gratce, anonsach i oczywiście allegro.

Znajoma tak odnalazła swój skradziony wózek ( złodziej nie pofatygował sie nawet wyjąć zabawek z koszyka do obfotografowania)
Ja bym proponowała też pojeździć po komisach i popatrzeć,oraz od razu poinformować sprzedawcę,a nawet zostawić zdjęcie wózka i nr.telefonu
pewnie ze bedziemy go szukać, dla samej satysfakcji. Mieszkam na 4 piętrze i nie mam innej opcji niż zostawiać go na klatce. teraz juz po herbacie....
image
---
obserwuj allegro, popatrz na rynkach oraz komisach
image
tak jak dziewczyny pisza obserwuj ogloszenia i okoliczne komisy
Niestety wozek na klatce to lakomy kasek.... alee nasz tez stoi, juz ponad 2 lata i odpukac nic sie nie stalo :) Jakos tak od zawsze bralam pod uwage, ze ktos moze go sobie "pozyczyc" dlatego tez mamy uzywany wozek, zeby nie bylo tak bardzo zal...

Nową parasolke trzymamy juz w bagazniku w samochodzie
image
Kurde, współczuję. Mimo wszystko mam nadzieję, że się znajdzie.
Ale czemu nie zostawilas w wozkarni? Jak mieszkalam na oruni i do wozkarni zaczeto wstawiac rozne smicie typu meble, spoldzielnia szybko nakazala orpoznienie wozkarni pod rygorem usuniecia, bo wojzkarnia jak sama nazwa wskazuje sluzy do przechowywnia wozków!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
maja zgodzę się z tobą tylko trzeba zgłosić. Moja siostra niedługo rodzi i też zgłosiła do wspólnoty o usunięcie gratów. Ci co nie usunęli mogli szukać w śmietniku swoich rzeczy.Kartka wisiała miesiąc!

Zresztą nie rozumiem,mają przecież piwnice,a nie,wózkarnie zagracają.
Powinni za to karać mandatami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o kurde przykra sprawa..u nas na parterze tez stoja wozki tylko czekam az ktos ukradnie:/ bo wchodzi kto chce

sama bym nie zostawiła,juz lepiej nosic po schodach
image
Hop. Może ktoś widział ten wózek w okolicy miejsca kradzieży?
image
image
może podzwoń jutro po gdańskich komisach i uprzedź, że ktoś może do nich przyprowadzić taki wózek???? niech wtedy dadzą znać jeśli nawet nie Tobie, to chociaż na Policję!

no i przeglądajmy(może któraś z Forumek się natknie) ogłoszenia - na Trójmieście, Allegro itp.
Niestety będzie ciężko udowodnić komuś że to jest kradziony wózek. Kiedyś znakowali rowery takimi specjalnymi flamastrami, i dane były widoczne pod lampą ultrafioletową, szkoda że nie ma pomysłu by znakować wózki których ceny są teraz bardzo wysokie.
image
image

image
Naprawde współczuje....co za ludzie!
Może dobrze by było kupić takie zapjęcie jak do roweru i zaczepić do czegoś wózek...bo szkoda potem a złapać złodzieja też ciężko....
współczuje.....

wrzuć fotke na forum to moze gdzies go wypatrzymy.....
mnie tez tydzien temu skradziono wozek z klatki, stal tyle czasu, ale jak sie okazalo nie tylko mnie ( na innej ulicy w tym rejonie) ech...
Współczuję ównież. Myślę,że od razu nie wystawią go na sprzedaz... Takze obserwujmy przez jakiś miesiąc...pewnie poczekają jak emocje opadna i dopiero potem bedą chcieli go gdzieś sprzedać.
Albo już został gdzieś sprzedany, moim zdaniem nikłe szanse aby wózek się nalazł niestety :(
image
image

image

Inne tematy z forum Orunia Górna

Fixed mecze (3 odpowiedzi)

Witam, oferuje dostęp do informacji o ustawionych meczach. Informacja jest darmowa, ale trzeba...

do góry