Widok
ukradli nam wózek...
czerwona spacerówka x-lander, na trzech kółkach. Nie najnowszy model, ale jeszcze w dobrym stanie. Nie miał pianki na rączce. Pod wózkiem były córki zabawki "spacerowe", pokrowiec na nóżki, folia przeciwdeszczowa. Ryczeć mi się chce, ze jakiś cuchnący żur będzie nim puszki woził.
Szlag mnie trafia na sąsiadów, którzy wpuszczają roznosicieli ulotek, na sąsiada, który zajął wózkarnię i dlatego wózek stał na korytarzu. Akurat teraz, kiedy z kasą krucho...
Zgłosiłam policji, przyjęli, ale bez złudzeń.
Acha, OSIEDLE ORUNIA GÓRNA NIE JEST MONITOROWANE. TO PIC NA WODĘ, BO SYSTEM JEST "W NAPRAWIE" OD OKOŁO PÓŁ ROKU !!!
Szlag mnie trafia na sąsiadów, którzy wpuszczają roznosicieli ulotek, na sąsiada, który zajął wózkarnię i dlatego wózek stał na korytarzu. Akurat teraz, kiedy z kasą krucho...
Zgłosiłam policji, przyjęli, ale bez złudzeń.
Acha, OSIEDLE ORUNIA GÓRNA NIE JEST MONITOROWANE. TO PIC NA WODĘ, BO SYSTEM JEST "W NAPRAWIE" OD OKOŁO PÓŁ ROKU !!!
Nie wydaje mi się, że wózek ukradł jakiś żur, oni raczej potrzebują wózki na 4 kołach po za tym żur chodzi często po tym samym rejonie więc musiałby być głupi, żeby żeby ukraść taki wózek. Moim zdaniem wózki kradzione są na handel to jest ostatnio duży problem. Dlatego mi nigdy nie przyszło do głowy zostawiać wózek na klatce, właśnie ze względu na to, że sąsiedzi otwierają domofon komu popadnie :(
tak jak dziewczyny pisza obserwuj ogloszenia i okoliczne komisy
Niestety wozek na klatce to lakomy kasek.... alee nasz tez stoi, juz ponad 2 lata i odpukac nic sie nie stalo :) Jakos tak od zawsze bralam pod uwage, ze ktos moze go sobie "pozyczyc" dlatego tez mamy uzywany wozek, zeby nie bylo tak bardzo zal...
Nową parasolke trzymamy juz w bagazniku w samochodzie
Niestety wozek na klatce to lakomy kasek.... alee nasz tez stoi, juz ponad 2 lata i odpukac nic sie nie stalo :) Jakos tak od zawsze bralam pod uwage, ze ktos moze go sobie "pozyczyc" dlatego tez mamy uzywany wozek, zeby nie bylo tak bardzo zal...
Nową parasolke trzymamy juz w bagazniku w samochodzie
maja zgodzę się z tobą tylko trzeba zgłosić. Moja siostra niedługo rodzi i też zgłosiła do wspólnoty o usunięcie gratów. Ci co nie usunęli mogli szukać w śmietniku swoich rzeczy.Kartka wisiała miesiąc!
Zresztą nie rozumiem,mają przecież piwnice,a nie,wózkarnie zagracają.
Powinni za to karać mandatami.
Zresztą nie rozumiem,mają przecież piwnice,a nie,wózkarnie zagracają.
Powinni za to karać mandatami.