Widok
kredyt MIX hipoteczny i konsumpcyjny - konsolidacja
właśnie dzisiaj napisałam skargę do samego prezesa banku na Oddział 1 ul.grunwaldzka 103 .Na podjęcie decyzji czkałam trzy m-ce a i tak sprawy nie załatwiłam , chociaż wszystkie dokumenty wymagane przez w/w były złożone .Brak kompetencji ze strony pracowników , brak umiejętnej analizy składanych dokumentow. Robią z człowieka debila. Odsyłanie od jednego do drugiego pracownika . Trzeba mieć końskie zdrowie żeby nie wylądować w wariatkowie. W ciągu tych trzech m -cy kiedy przekraczłam próg banku czułam się obdarta z godności człowieka. Pracuje banda .....,która poprzez powierzone im stanowiska nie potrafi normalnie rozmawiać z klientem ,prostym człowiekiem,
niejednokrotnie zagubionym ,a potrzebującym pomocy. Moją skargę wysyłam do wszystkich instytucji związanych z tym bankiem i nawet do prasy.Ludzie uciekajcie z tego banku bo to jest moloch po-komunistyczny, który nadal rządzi starymi zasadami nie dążąc do zmian.
niejednokrotnie zagubionym ,a potrzebującym pomocy. Moją skargę wysyłam do wszystkich instytucji związanych z tym bankiem i nawet do prasy.Ludzie uciekajcie z tego banku bo to jest moloch po-komunistyczny, który nadal rządzi starymi zasadami nie dążąc do zmian.
Moja ocena
PKO Bank Polski
kategoria: Banki
obsługa: 1
oferta: 1
prowizje i opłaty: 1
dostępność: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6