Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Porazka wątek zamknięty Wlasnie czekam w kolejce. 3 osoby oczekujace przede mna. Obslugiwana jedna...
~Grzegorz
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 listopada 2014

odradzam stanowczo wątek zamknięty Najgorsza obsluga i to uważam o calym podejsciu pko do klienta malo...
~malgorzara
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2014

Nie polecam wątek zamknięty Lata mijają, a problem pozostaje ten sam - kilka osób w kolejce musi czekać...
~martha
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 stycznia 2014

Koszmar! wątek zamknięty Tego co tam się dzieje nie da się opisać jakimikolwiek słowami. Nad jednym...
~Ludwina
-

dodano: 5 sierpnia 2013

Nie polecam tego oddziału wątek zamknięty Nie chcę opisywać szczegółowo sytuacji która mnie dziś spotkała w tym...
~An
-

dodano: 4 kwietnia 2013

Zmarnowanie czasu i nerwów wątek zamknięty 3 osoby w kolejce - ok. półtorej godziny czekania. Dopiero gdy moje dziecko...
~darek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 stycznia 2013

TRAGEDIA wątek zamknięty Po prostu absurd. Dzisiaj bylam w tym banku i jak zwykle zmarnowane pol dnia...
~Ola
-

dodano: 27 listopada 2012

Masakra wątek zamknięty Mam dwa konta w tym chorym banku i strasznie tego żałuje .oczywiście zmienię...
~kowal
-

dodano: 19 listopada 2012

Tragedia wątek zamknięty To, że są tam wieczne kolejki i to nieważne o której godzinie się przyjdzie,...
~klient
-

dodano: 27 kwietnia 2012

Karygodna obsługa wątek zamknięty Ludzie likwidujcie konta w Banku PKO BP!! Nie szanują nas !! Bank nie...
~Beneficjent z konieczności
-

dodano: 25 kwietnia 2012

Bałagan wątek zamknięty OD TEGO BANKU TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA PANI KTÓRA ZAJMOWAŁA SIĘ NASZĄ UMOWĄ...
~Aga
-

dodano: 9 marca 2012

kolejka wątek zamknięty Wlasnie siedze w poczekalni. 6 stanowisk z podpisem DORADCA, przy kazdym ktos...
~klientka
-

dodano: 27 stycznia 2012

Kolejkowy dramat wątek zamknięty To co dzieje się w tej placówce to przekracza wszelkie normy. Przychodzę rano...
~Greta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 stycznia 2012

Nigdy więcej wątek zamknięty Obsługa czasem spoko ale czasem jest tragiczna... Ale naczekać się trzeba...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2011

Kredyt mieszkaniowy wątek zamknięty O ile przy załatwianiu spraw związanych z kredytem hipotecznym trafiliśmy na...
~Dariusz Glugla
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 lipca 2010

kredyt MIX hipoteczny i konsumpcyjny - konsolidacja wątek zamknięty właśnie dzisiaj napisałam skargę do samego prezesa banku na Oddział 1...
~Anna Grześkowiak ul. homera 61 B
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2010

porażka wątek zamknięty Myślałem że kolejki zginały razem z komuną,a tu proszę w tym banku są one...
~klient
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 27 czerwca 2007

ta placówka naraża klientów na utratę zdrowia psychicznego wątek zamknięty Zlikwidowanie konta w tym banku zajęło mi dzisiaj tylko 3 godziny czekania w...
~tudimisa
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 23 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

18

wątków

do góry