Widok

kredyt mieszkaniowy a umowa zlecenie i umowa o pracę na 3/4 etatu?

Witam

Czy jest chociaż mała szansa by otrzymać jakikolwiek kredyt mieszkaniowy gdy 1 osoba ma umowę zlecenie a 2 o pracę na 3/4 etatu (czas nieokreślony)?

jesli tak gdzie mogłabym "szukać" oraz jakie warunki spełnić i jakie zarobki są wymagane?

A może dla singli szybciej można dostać kredyt?

Dzięki za odp (z góry) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz przejść się po bankach. My z mężem mieliśmy problem z powodu jego dzialalności gosp. Jedyny bank, który wogóle z nami rozmawiał i bez problemów przyznał kredyt to PeKaO SA. Bzdurą jest to, że jest to najdroższy bank. Uważam, ze jest bardzo elastyczny i przede wszystkim zatrudnia kompetentnych ludzi czego nie mogę powiedzieć o pracownikach innych banków. Powodzenia!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może chcesz kupić działkę na której w ciągu sześciu miesięcy zarobisz 60tyś zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
super biznes, wciagnij w to swoja mame
pewnie że super biznes kupując działkę rolną a sprzedając budowlaną to zły można podwoić jej cenę praktycznie bo właśnie mam taką do sprzedania co za pół roku bedzie przekształcona
Zależy, jaki masz wkład własny.
Na 100% finansowanie inwestycji z kredytu raczej bym nie liczył.
Ale przy poziomie rzędu 75% (i sensownych UDOKUMENTOWANYCH dochodach z 2-3 lat) myślę, że forma zatrudnianiea nie będzie stanowić kluczowego problemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
odezwij sie na mojego maila- na targach nieruchomosci rozmawailismy z doradce, ktory mial rozne przypadki, przekaze kontakt, sami bedziemy brac niedlugo kredyt i sadze, ze on cos wymysli
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

meble na wymiar (11 odpowiedzi)

kto co poleci

Jaki jest koszt budowy domu? (127 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

do góry