Widok
Błona dziewicza to jedno ale ja miałem taka kobietę przez którą również musiałem powiększyć sobie penisa również tymi wspomnianymi przez kolegę tabletkami maxorman. Laska miała 2 mężów i 3 dzieci. Człowieku kompletnie jej nie czułem. Ona też powiedziała że mam najmniejszego członka ze wszystkich facetów z jakimi była. 14cm to mało chyba tak. Ale dopompowałem dodatkowe 3 cm tymi proszkami ale co najważniejsze penis zgrubiał i właśnie nie tyle na długości co właśnie na grubości w tym przypadku robiło różnicę. Teraz przynajmniej czuję że jestem w kobiecie bo wcześniej jakbym w mokrą zupę wkładał. Podsumowując jak kobieta jest doświadczona to musisz mieć dużego penisa. Taka 20 latka z małym przebiegiem to raczej bez znaczenia.
moja kobieta dziewictwo ma juz dawno za sobą. A partnerów to chyba było z 10 przede mną. Nigdy do tego się nie przyznała ale ja wnioskuję po zdjęciach z innymi facetami. Jedynie co to przez mojego krótkiego i chudego penisa miała problem z dojściem. Wypróbowałem tego Maxormana co ktoś tu pisał w sumie bez przekonania ale penis naprawdę powiększył się nie mierzyłem ale na moje oko ze 2cm wiecej i grubszy jest. Teraz gdy wchodze w nia mówi ze czuje sie skończona, dochodzę do końca jej jest tylko problem bo mam dosyć czułą główkę i jak udeżam w ściankę pochwy mam podrażnienie i chce mi się bardzo dojść i ciężko się wstrzymać z wytryskiem.
mam 16 lat, jestem z nim 6 miesięcy, wiem, że nie teraz ale za jakiś czas jak oboje będziemy gotowi to bedzie nasz 1 raz, jeszcze nie potrafię nim o wszystim rozmawiać, to że takiego ma to prawda..., wiem że szczerość i zaufanie przychodzą z czasem... ja się tylko tak zastanwaiam, czy taki mały ją bez problemu przebije... jej głupie co...
Pauli, absolutnie nie miałam na celu na Ciebie najeżdżać ani Cię obrazić. Po prostu mam inne odczucia niż Ty i zastanawiam się skąd to wynika. Jeśli już uprawiamy na forum tego rodzaju ekshibicjonizm mówiąc o swoich upodobaniach to chyba nie ma nic złego w moim pytaniu? Wiem, że każdy lubi co innego, ale najnormalniej w świecie jestem ciekawa.
to ja was nie rozumiem. wypisujecie jakies pierdoły zwiazane z anatomia. Po co?? Sex to moze dla Ciebie jest wsadzic i wyjac bo widze ze strasznie sie obruszasz tym co pisze. Duzo kobiet lubi duze penisy ale tego nie mówia bo jesli juz mówia to sa uwazane za smieszne jak ja:))) To ile mam lat jest tu nie istotne. i to jaki rodzaj seksu lubie i co jest moim fetyszem tez nie jest ważne. Nie rozumiem wogle czemu na mnie najezdzacie. Bo mam inne zdanie niz wy?? to chyba wy nie rozumiecie ze kazdy lubi co innego:)))
Podejrzewam, że Pauli może chodzić nie o doznania fizyczne sensu stricte a o coś w rodzaju fetyszu. Czasami drobiazg potrafi podniecać tak, że doznania fizyczne wydają się być lepsze... Może po prostu kobietkę podniecają po prostu tacy panowie. Jeśli mogę spytać, Pauli, ile masz lat? Wiem, że to niedyskretne pytanie, ale próbuję zrozumieć Twoje podejście. Wiem, że w moim odczuciu ten tzw "standard" to jest bardzo dużo i zastanawiam się czego to kwestia... Może odczucia zmieniają się po porodzie?
"czemu od razu rozjechana?kazdy ma swoje widzimi sie. "
Włókna (mięśnie) elastyczne i sprężyste mają tę ciekawą cechę, że - z jednej strony - potrafią tak się rozszerzyć, aby zmieścić główkę dziecka, a z drugiej - umieć utrzymać tampon. Skoro 8cm to za mało (nie wiem jaki ma to wpływ, skoro najbardziej wrażliwy fragment pochwy jest w przedniej części i zależy raczej od grubości), to albo coś z mięśniami jest nie tak, albo problem leży gdzieś indziej.
BTW "standardowa" pochwa ma długość ok. 10cm, więcej nie wejdzie :P
PS. Anatomi czlowieka uczono już w szkole podstawowej. Autor(ka) i niektóre Formumowiczki chorowały wtedy?
PS2. Seks dla Ciebie to tylko: wsadzić-poruszać-skończyć-wyjąć? Kochanka idealna :D
Generalnie mam niezły ubaw czytając ten wątek :)
EOT
Włókna (mięśnie) elastyczne i sprężyste mają tę ciekawą cechę, że - z jednej strony - potrafią tak się rozszerzyć, aby zmieścić główkę dziecka, a z drugiej - umieć utrzymać tampon. Skoro 8cm to za mało (nie wiem jaki ma to wpływ, skoro najbardziej wrażliwy fragment pochwy jest w przedniej części i zależy raczej od grubości), to albo coś z mięśniami jest nie tak, albo problem leży gdzieś indziej.
BTW "standardowa" pochwa ma długość ok. 10cm, więcej nie wejdzie :P
PS. Anatomi czlowieka uczono już w szkole podstawowej. Autor(ka) i niektóre Formumowiczki chorowały wtedy?
PS2. Seks dla Ciebie to tylko: wsadzić-poruszać-skończyć-wyjąć? Kochanka idealna :D
Generalnie mam niezły ubaw czytając ten wątek :)
EOT