Widok

kryształki do welonu -gdzie kupic?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej kupiłam welon z cyrkoniami bo babka powiedziala że będzą cie mienic tak jak kryształki, ale na zdjęciach widac ze NIE! czy mozna kupic sobie gdzies krysztalki zeby je doszyc? pomózcie!!bo wydałam 110 na ten welon i jestem wnerwiona.... :-(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nawet nie wiedzialam ze to ten sklep i ze sie tak nazywa;)Ale fakt za tanio tam nie bylo ale mi zalezalo na koronce a w normalnym sklepie z materialami nie mieli

dokładnie - w Darles Dance - tylko jak pisałam obejrzysz sobie co trzeba ale kupowac tam nie radze bo jest drogo
we wrzeszczu jest taki sklep naprzeciwko manchatanu,kupowalam tam material na suknie i maja tam pelno takich rzeczy typu cekiny,piura,cyrkonie itp.

one się mienią na tęczowo, tak opalizują nie wiem czy bedzie dobrze widac na zdjeciu, spójrz tutaj:
http://wika.pl/product_info.php?cPath=60_73_96&products_id=120
cristal ab to biale zwykle kryształki? bez odcieni?

rety no oczywiscie masz racje 144!!!
mi sie skojarzyło ze 12x12... juz newet liczyc nie umiem ;))))
w jednej paczce jest 1 gross czyli 144 sztuki
można sobie obejrzeć takie kryształki o których pisze mała nadmorska krowa w sklepie Darles Dance - tyle ze nie radze tam kupować, bo jest bardzo drogo - lepiej kupic w sklepie internetowym wychodzi taniej nawet z przesyłką. W jednej paczce jest 122 sztuki.
Największy blask dają kryształki swarowskiego - w kolorze "cristal AB"
Można kupić zwykłe przyklejane na klej albo właśnie te klejone żelazkiem.
Mozna kupić : www.wika.pl
w pasmanteriach sa kryszałki które przykleja się pod wpływem ciepła - na żelazko , ale z welonem to byłby chyba ciężka sprawa........

oki juz dostałam kilka wskazowek od chaberka ;-)

kurcze bylam tam i tego sklepu nie ma,zamiast tego jest jakies pakowanie prezentow itp.ale popytaj w pasmanterii moze dokupisz jakies koraliki w tym ksztalcie.
to super zapytaj ile kosztuja i czy mozna je przyszyc bo babka ma na allegro kruształki ale nie da rady doszyc :-) z góry dziękuję:-)

wydaje mi sie ze mozna cos takiego kupic w Fashion Hause,tam jest taki sklepik,bede tam dzisiaj to zapytam.

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Ola - ocena (3 odpowiedzi)

Cudowna szkoła, wytłumaczenia i spokojne jazdy. Przeniosłam się z innego osk do Tailor, brałam...

do góry