Widok

kryzys czterdziestolatka!

mam dość!!!! czy jest na tym świecie jeszcze ktoś normalny? zdradzona mężatka 37+, poszukuje kogoś z kim pogada, wyżali się, poczuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cóż chcesz poczuć? ;))
żartować nie chcę, ale tak delikatnie zagłębić się w temat by trzeba było...

a tak na poważnie, życie jest jakie jest i jeszcze możesz się z mężem pogodzić także na spokojnie, podejdź do tematu, a w takich sytuacjach niestety najlepszy jest psycholog a nie koleżanka czy kolega albo dyskusja na forum możesz się pogłębić, ale zdecydowanie w dołku pod wpływem wyopwiedzi forumowiczów

nie chce mi się pisac na forum, co chcę poczuć. zainteresowanych, czujących to co ja, czyli tkwiących w toksycznym związku zapraszam do pogawędki na maila zupa33@op.pl
Ja się raczej zastanawiam po co tkwić w toksycznym związku, i co Ci takie pogawędki z obcymi ludźmi dadzą?? W takich sytuacjach każdy lubi bawić się w terapeutę i psychologa nie zawsze dobrze radząc.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Dokładnie o tym mówię... niestety jeśli spotkasz kogoś kto zechce słuchać to w większości przypadków będzie się tym żywił i Cię albo dolowal albo utwierdzał w pewnych przemysleniach.
W takich sytuacjach jest ciężko ale dasz radę ! Musisz znaleźć w sobie siłę i brać z głową podniesioną do góry do przodu.
Trzymaj się!

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (72 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotna (3 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Poznam geja (61 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry