Widok

ks. Franciszek Rompa

Niestety i następnego księdza tym razem z Kielna dopadła sprawiedliwość ,ale dziw bierze że nie trąbiły o tym ŻADNE MEDIA !!!! wszystko po cichu nikt nic nie mówił nikt nic nie wie ( po takim samym incydencie z M.Bużanem następnego dnia można było przeczytać rano w prasie a wieczorem obejrzeć w TV ) przecież to wstyd i pogarda dla wszystkich mieszkańców Kielna za takie zachowanie ich proboszcza , który z uśmiechem na twarzy chodził po kolędzie i zbierał koperty.
A mianowicie na początku grudnia wracając z imprezy Barbórkowej "zakrapianej" spowodował kolizję z innym uczestnikiem ruchu i w wyniku tego zostały mu zabrane "lejce" tj prawo jazdy ale jedno szczęście ze jechał swoim STARYM mercedesem i koszt naprawy był z pewnością mniejszy.

Wiem, wiem co chcecie powiedzieć że temat księży jest już tak mdły i zepsuty że nawet nie chce się tego czytać i komentować, ale jest warty zastanowienia się nad tym co dzieje się dookoła nas i o czym możemy się jeszcze dowiedzieć ;)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 5

oj tam, oj tam.......lekarze uznali że "w tym przypadku medycyna jest bezradna" to wypuścili. ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W dniu dzisiejszym ten sam ksiądz w chwaszczynie uszkodził sygnalizacje świetlną po czym jadąc dalej za mną jechał zygzakiem jadąc prawie na czołówkę z innymi samochodami z dużą prędkością w stronę Gdańska Osowa uderzył w moje auto w sumie lekko po czym wyskoczyłam z samochodu zabrałem mu kluczyki . Policja już była powiadomiona przez innych świadków tego okropnego zdarzenia. Moim zdaniem taki człowiek nie powinnie w ogóle być księdzem bo naraża innych ludzi na niebiezpieczenstwo. Temat normalnie nadaje do jakiejś gazety tym bardziej że mam kilku świadków tego zdarzenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobrze ale myślę że ta sekta uderzy do Jarka i wszystko ucichnie. Wierzę w Boga ale nie w tą sektę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

No i co z nim? Był "trafiony"?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alkomat niby pokazał zero a policjant powiedział że nie może zatrzymać prawa jazdy więc może tylko skierować księdza tylko na ponowne badania. Dla mnie to było dziwne tym bardziej że jak powiedziałem ze jest pijany nagle zaczął się perfumowac. Moim zdaniem powinni go od razu zabrać na jakieś badania ale powiedzieli że już ktoś po niego jedzie z plebani. Ci co widzieli jak ten kierowca jechał to mogą stwierdzic w jakim stanie byl. Na bp w chwaszczynie na pewno jest nagranie z monitoringu chociaż policjanci powiedzieli że to nie jest ich rewir bo są z Gdańska. Takich ludzi jak ten kierowca trzeba tępić i tyle w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Franio emeryt jeszcze pije?

Jak czytam o jego przeszłości i przekrętach to aż strach że ludzie do niego na mszę chodzą. https://natemat.pl/253409,kim-jest-ksiadz-franciszek-rompa-wierni-zmusili-go-by-oddal-pieniadze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powoli, powoli i jakże skutecznie fasada kościółka pęka i wylewa się cały syf.
Co z tym kielnem jest nie tak haha jak nie rysio to franus
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to z tego powodu stał radiowóz na sygnale na stacji około godziny 15:30?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba, że to zwykłe pomówienia i szukanie taniej sesacji!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może był rzeczywiście trzeźwy, alkomat nie wykaże spalonych jontow ani zażytych innych narkotyków. Rozumiem ze nie był badany na zawartość narkotyków w organizmie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jasne pomówienie ️ jak kiedyś komuś krzywdę zrobi to się obudzicie!!! Ci co jechali od Bp w chwaszczynie to widzieli. Dla mnie ten zwyrodnialec powinien siedzieć!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
No niestety tylko alkomat i już dzwonili z plebani że ktoś po niego już jedzie. Zwykłego śmiertelnika to bez gadania by wieźli na badania a tu sprawa jak zwykle widać że po układzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ej Rompa ale z ciebie pompa !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brawo za reakcję i za nagłaśnianie tematu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

O ile to prawda... jakoś na forum Kielno ani słowa a Bojano jak zawsze interesuje się wszystkimi dookoła i szuka sensacji!

A co ma piernik do wiatraka? To ze ksiadz z kielna jezdzi po pijaku to trzeba watek zakladac na forum kielna ? Moze swiadek byl z bojana i dlatego tutaj zalozyl temat. Zreszta co za roznica , nawet jakby na forum gdyni by zalozyl temat to meritum sprawy jest to , ze osoba swiecka jezdzi nadzgana i dobrze ze nie pozabijal kogos ten czarny emeryt. Jak mniemam jestes obronca lub trollem , skoro wypisujesz takie bzdury.

Zajmijcie sie swoim zyciem, a nie plotki tylko roznosicie. Co was to obchodzi wogole czyjes sprawy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciebie zacznie obchodzić jak rozjedzie Ci kogoś z rodziny?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (23 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

do góry