Widok
kto bedzie mial na sprzedaz suknie slubna na wzrost 159
czesc dziewczyny, rozgladam sie za uzywana suknia, ale duzo ofert dotyczy sukien na wysokie osoby. Mam 159 cm wzrostu, rozm. 34-36, podobaja sie mi sie proste, skromne suknie, najlepiej z krotkim rekawkiem, w stylu empire, ale niekoniecznie. Jesli ktos ma taka suknie na sprzedaz, chetnie sie przyjrze ofercie :)
hej ja mam 151 wzrostu i miałam obcas 8 cm, więc sukienka na równo 159, ale bez obcasa. troszkę można wyregulować długość halką, ale nie za wiele.
zdjęcia w wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/sprzedam-sukienke-dla-niewysokiej-i-drobnej-dziewczyny-teraz-ze-zdjeciami-ok-t65616,1,11.html
zresztą mogę go zaraz podbić.
ale to nie jest styl empire, tylko własny projekt.
też lubię styl empire, jednak niestety w takich sukienkach wyglądałam jakbym szła do I komunii ;)
zdjęcia w wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/sprzedam-sukienke-dla-niewysokiej-i-drobnej-dziewczyny-teraz-ze-zdjeciami-ok-t65616,1,11.html
zresztą mogę go zaraz podbić.
ale to nie jest styl empire, tylko własny projekt.
też lubię styl empire, jednak niestety w takich sukienkach wyglądałam jakbym szła do I komunii ;)
dzięki za próbę :)
musisz pomierzyć sukienki, bo ja np. zawsze marzyłam o takiej właśnie z podwyższonym stanem i krótkim rękawkiem, a wyglądałam w niej po prostu jak mała dziewczynka :)
ja mierzyłam suknie od lutego do maja, aż w końcu się zdecydowałam na model, i tak naprawdę szyłam z projektu połączonego z dwóch różnych sukienek. ten gorset na który się zdecydowałam, nigdy by mi do głowy nie przyszedł, ale pani w salonie namówiła mnie do zmierzenia i okazało się, że najlepiej mi właśnie w tym kroju, tylko zmieniłam dół.
więc trzeba mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć :)
powodzenia w poszukiwaniach!
musisz pomierzyć sukienki, bo ja np. zawsze marzyłam o takiej właśnie z podwyższonym stanem i krótkim rękawkiem, a wyglądałam w niej po prostu jak mała dziewczynka :)
ja mierzyłam suknie od lutego do maja, aż w końcu się zdecydowałam na model, i tak naprawdę szyłam z projektu połączonego z dwóch różnych sukienek. ten gorset na który się zdecydowałam, nigdy by mi do głowy nie przyszedł, ale pani w salonie namówiła mnie do zmierzenia i okazało się, że najlepiej mi właśnie w tym kroju, tylko zmieniłam dół.
więc trzeba mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć :)
powodzenia w poszukiwaniach!
Hej
To ja jestem jeszcze lepsza bo mam 150,5cm wzrostu:). Ja również wymarzyłam sobię styl empire, a potem poszłam przymierzać.... okazało się że dla tak niskiej osoby jak ja to tylko i wyłącznie suknia przy cielę. Weszłam do pierwszego salonu ('pechowo zaczełam od Madonny) i wyszłam z kupioną sukienką (no nie dosłownie bo odbiór sukni przed ślubem). Kupiłam sobie suknię La Sposa Melodia - śliczna. Suknia jest rozmiaru 38 i pewnie będzie gdzieś na 156cm + poprosiłam panią aby zostawić 10cm w zapasie (więc max na 166cm). Bedę miała do sprzedania ale dopiero po czerwcu 2009. Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu
To ja jestem jeszcze lepsza bo mam 150,5cm wzrostu:). Ja również wymarzyłam sobię styl empire, a potem poszłam przymierzać.... okazało się że dla tak niskiej osoby jak ja to tylko i wyłącznie suknia przy cielę. Weszłam do pierwszego salonu ('pechowo zaczełam od Madonny) i wyszłam z kupioną sukienką (no nie dosłownie bo odbiór sukni przed ślubem). Kupiłam sobie suknię La Sposa Melodia - śliczna. Suknia jest rozmiaru 38 i pewnie będzie gdzieś na 156cm + poprosiłam panią aby zostawić 10cm w zapasie (więc max na 166cm). Bedę miała do sprzedania ale dopiero po czerwcu 2009. Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu
ja będę miała do sprzedania sukienkę, która idealnie odpowida Twojemu opisowi:)sama mam dokładnie 159 cm.:)ślub mam 18 kwietnia, wiec po tym terminie chciałabym ją sprzedac:)jest oczywiście prześliczna-prosta, koronkowa,elegancka, bez żadnych falban:)odbiore ją z salonu na początku kwietnia,wiec bede mogła przesłac zdjęcia:) jeśli jestes zaintersowana to czekam na odpowiedź:)
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
Ja:) Ale ślub mam dopiero w sierpniu. Właśnie dziś podpisałam umowę i - jak to ja - strasznie się martwię, czy dobrze wybrałam... nie mam niestety w tej chwili zdjęć, ale będę miała z przymiarki, bo sama troszkę skracam, chyba że kupię wyższe buty. Suknia bardzo delikatne ecru, taka świetlista, chociaż nie błyszcząca. Dwuczęściowa, typu princess, jedyną ozdobą są wyhaftowane na spódnicy i gorsecie róże. Maksymalnie skromna i elegancka. Jakbyś miała ślub po mnie i będziesz chciała zdjęcia, to daj znać na mag_parad@tlen.pl
Cześć
mam bardzo ładna hiszpańska, koronkowa suknia z kolekcji White One model 175 http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=20.175, z salonu Madonna, roz 34. Kolor ecru, wyszywana koralikami i cekinami. Raz uzywana. Wymiary sukni:
- wzrost 160 + 7,5 cm obcasy,
- biodra 90cm,
- talia 60 cm,
- biust 85 cm.
CENA 1200 - DO NEGOCJACJI
@:lisek113@poczta.onet.pl
mam bardzo ładna hiszpańska, koronkowa suknia z kolekcji White One model 175 http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=20.175, z salonu Madonna, roz 34. Kolor ecru, wyszywana koralikami i cekinami. Raz uzywana. Wymiary sukni:
- wzrost 160 + 7,5 cm obcasy,
- biodra 90cm,
- talia 60 cm,
- biust 85 cm.
CENA 1200 - DO NEGOCJACJI
@:lisek113@poczta.onet.pl
hej, nie pisałaś do mnie, ale byłabym zainteresowana:)
czy byłaby mozliwość przymierzenia przed ślubem czy dopiero po?
a może masz chociaz swoje zdjęcia?
proszę o kontakt na maila mag_parad@tlen.pl
ps. czy ona jest biała? jakie wymiary poza wzrostem?
kupiłam juz jedną sukienkę, ale własnie ecru i bardzo skromną
nie wiem, czy będzie lepsza na ślub czy poprawiny
czy byłaby mozliwość przymierzenia przed ślubem czy dopiero po?
a może masz chociaz swoje zdjęcia?
proszę o kontakt na maila mag_parad@tlen.pl
ps. czy ona jest biała? jakie wymiary poza wzrostem?
kupiłam juz jedną sukienkę, ale własnie ecru i bardzo skromną
nie wiem, czy będzie lepsza na ślub czy poprawiny
Hej,
mam suknię typu empire na wzrost 160cm (+ obcas), rozmiar 36/38, na biuście gipiura, pod biustem trzy paseczki, które na plecach tworzą takie małe kokardki, owalny dekolt z przodu i takie samo rozcięcie z tyłu, dół podszyty halką i lekko sztywną falbanką, która delikatnie podnosi suknię, ale nie ma żadnych kół, które ją sztucznie rozszerzają. Jest ładnie opięta w pasie, a potem spływa w dół. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać na maila: aluna@onet.eu
Pozdrawiam!
mam suknię typu empire na wzrost 160cm (+ obcas), rozmiar 36/38, na biuście gipiura, pod biustem trzy paseczki, które na plecach tworzą takie małe kokardki, owalny dekolt z przodu i takie samo rozcięcie z tyłu, dół podszyty halką i lekko sztywną falbanką, która delikatnie podnosi suknię, ale nie ma żadnych kół, które ją sztucznie rozszerzają. Jest ładnie opięta w pasie, a potem spływa w dół. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać na maila: aluna@onet.eu
Pozdrawiam!
Cześć Dziewczyny!
Mam pytanko odnośnie sukienek, ja mam 150 wzrostu i poszukuję sukni tak na 155-157 cm wzrostu, rozmiar 36-38. Wasze suknie są ładne, ale to po prostu nie mój styl. Ja poszukuję prostej sukni, bez ramiączek na zasadzie gorsetu - ale jednoczęściowej, bez żadnych falban, natomiast podobają mi się hafty. Jeśli macie coś w tym stylu to czy mogę Was prosić o przesłanie zdjęć na maila.
justynkach6@wp.pl
Mam pytanko odnośnie sukienek, ja mam 150 wzrostu i poszukuję sukni tak na 155-157 cm wzrostu, rozmiar 36-38. Wasze suknie są ładne, ale to po prostu nie mój styl. Ja poszukuję prostej sukni, bez ramiączek na zasadzie gorsetu - ale jednoczęściowej, bez żadnych falban, natomiast podobają mi się hafty. Jeśli macie coś w tym stylu to czy mogę Was prosić o przesłanie zdjęć na maila.
justynkach6@wp.pl