Widok
Ja miałam we wrześniu zeszłego roku slub w tym kościele...Przemiły proboszcz który wszystko wytłumaczy pokaże i wogóle super atmosferke stworzy...Za ślub łącznie daliśmy 400 zł w tym było dla ksiedza, za ustrojenie kościoła (pani która się tym zajmuje), oazy która gra i spiewa na ślubie oraz dla organisty za Marsza na koniec Mszy...Wystrój koscioła jest bardzo ładny, przy ławkach są wstążki, udekorowany klęcznik ze świecami po bokach...czerwony dywan...ogłolnei bardzo fajnie ja byłam super zadowolona :) Zaraz poszukam jakichś zdjęć i wkleje jak to wyglądało...
Tak zespół z koscioła grał...organki, skrzypce, gitara, wokal :)...znasz mnie no proszę :) a ja cię nie kojarze no chyba że mi coś podpowiesz :)
Dodam tylko jedna uwagę co do nagrywania dzwieku w kosciele, ponieważ jest on dość duzy, jest tez niezle echo i generalnie jezeli kamerzysta nie "podepnie" sie pod sprzet w kosciele to glos strasznie slychac na kasecie, tak wiec uczulam i radze zwrocilc kamerzyscie na to uwage :)
Dodam tylko jedna uwagę co do nagrywania dzwieku w kosciele, ponieważ jest on dość duzy, jest tez niezle echo i generalnie jezeli kamerzysta nie "podepnie" sie pod sprzet w kosciele to glos strasznie slychac na kasecie, tak wiec uczulam i radze zwrocilc kamerzyscie na to uwage :)
hihi to dobrze bo ja już sie martwiłam że bede musiała latać stroić kościół, latać itd a zespół bede miała po znajomości bo mój brat chodzi do szkółki muzycznej i jego nauczyciel ma grać na saksofonie itd;)
a tak wogóle to zdziwiłam się że nasz kościół ma swoją dekoracje bo przeważnie kościoły się tym nie interesują;)
a tak wogóle to zdziwiłam się że nasz kościół ma swoją dekoracje bo przeważnie kościoły się tym nie interesują;)