Widok

kto miał nauki w kościele Najświętszego Serca Jezusowego we Wrzeszczu???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
???

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my będziemy mieli, wzięliśmy już skierowania ale jakoś się wybrać nie możemy..najszybciej pójdziemy w listopadzie

image
no to może się spotkamy-bo też chcemy tak zacząć;)

image
czy to jest kosciol na czarnej?? jak tak to my mielismy, trzeba swoje odsiedziec, raz w tygodniu, bylo we wtorek o 19

10.06.2006
image
image
ja mialam..........ludzie nie wybierajcie tego koscioła
Nie przeprasam za bledy
nie mamy tam ślubu-mamy w garnizownowym-szukamy kościoła gdzie możemy nauki zrobić-w pobliżu Wrzeszcza

image
good luck ! mimo ze to moja parafia ...z przykroscia odradzam styku z nią
Nie przeprasam za bledy
odradzas garnizonowy czy ten drugi??;) Najświętszego Serca to też moja parafia ale nie mam zamiaru tam brac ślubu i wolałabym nauki gdzie indziej

image
odradzam Parafie NSJ
Nie przeprasam za bledy
gdzie można jeszcze nauki zrobić??

image
Ja polecam nauki w kosciele na piecewskiej na morenie trafilam tam na 3 i raczej nie byly az tak nudne i nie trwaly dlugo :)))

image
ja mam skierowanie do Najświetszego Serca Jezusowego...co jest tam nie tak? i jak można zmienić miejsce odbywania nauk? ani ja ani mój narzeczony nie nalezymy tam do parafii ale ksiądz powiedzial że tam jest dla wszystkich

image
mozecie isc nic wam nie zrobia:) tylko maja bardzo rygorystyczne podejscie...nauki jeszcze spoko ale poradnia .....!!!!!!!! tragedia...ale to zalezy oczywiscie od podejscia do sprawy....
Nie przeprasam za bledy
Ale na poradnię można iść gdzie indziej.
Myśmy też mieli nauki w NSJ i moim zdaniem były beznadziejne, szkoda bo można by ten czas wykorzystać sensowniej, a oni tak ględzą że się spać chce. Jeszcze jedne nam zostały, trzeba to przeżyć i tyle.
poradnie mamy miec w moim parafialnym więc luzik

image
a jak wygladaja nauki w katedrze oliwskiej ???

image
image
ja chodziłam na nauki czesciowo na Czarną a częsciowo do Katedry Oliwskiej, żadne nie sa na wysokim poziomie ale na Czarnej dużo lepsze i dużo krótsze, w katedrze jedna wielka deprecha

image
kurcze -no właśnie jak nie chce nauk w NSJ to mogę gdzie indziej je zrobić czy musze mieć jakieś skierowanie??chcemy się wybrać w następnym tygodniu się ,,gdzieś'' zapisac a ja jestem kompletnie zielona w tym temacie:/

image
i dalej nie wiem co robić...:/

image
WYDAJE MI SIE ZE MOZESZ SIE GDZIEKOLWIEK ZAPISAC,TAM GDZIE CHCESZ
Nie przeprasam za bledy
A ZRESZTA NAUKI W NSJ NIE SA NAJGORSZE,WYNUDZISZ SIE I GLUPOT POSLUCHASZ..POSŁUCHACIE..
Nie przeprasam za bledy
no zobaczymy... mieszkamy dosłowniue za rogiem z okna widze kościół z mojej wieżyczki:)))

image
potwierdzam, ze nauki w kosciele na Czarnej sa strasznie nudne i meczace...no i jesli ktos jest raczej malo zainteresowany naturalnymi metodami planowania rodziny to bedzie musial ćwiczyc wytrwalosc i cierpliwosc:)
My chcemy u Dominikanów w Gdańsku
[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
mam jeszcze jedno pytanie o nauki,ile spotkań trzeba przerobić??i czy jest rózna ilość godzin w różnych kościołach??skutecznie zniechęcilam się do kościoła NSJ,mam do niego rzut beretem dosłownie ale tam nauk raczej mieć nie będę

image
ja miałam, było strasznie nudno, 4 spotkania, zdarzyło sie że trawały krócej niż godzikę. plus jest taki, że moj A nie był ani razu a ja dawałam dwie kartki do podbicia i tak naprawde można wysłac sąsiadkę, brata itp. aby tylko dostać pieczątkę, koszt 30 zł od pary

nie wiecie czasem, czy teraz sa tam nauki?? poszlabym jutro na czuja. to sie trzeba zapisywac, czy jak??

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry