Widok

kto miał ślub lub ma w kościele NSJ we Wrzeszczu??chodzi o organiste

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z tego co wiem,to on gra średnio-mam dylemat-chcemy mieć skrzypka- i nie wiemy czy zostawić organiste,żeby grał razem z nim czy tylko skrzypka zostawić:/

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

image
Bociany znajomi maja w ta sobote ślub na 16 maja tego organiste wpadnij posłuchać.Ale podobno skapy na kase.chcieli dac 50zł to powiedział ze minimum to daja 100zł.... no i dali
ja mialam !! juz ci kiedys pisalam ,zarzadał 100 zl i nam sie nie podobało.jest dwóch ale my mielismy tego starszego bo mlodszego nie dalo sie złapac.buuuuuuuuuu nieladnie spiewałlłłłłłłłłl i grał tez

Nie przeprasam za bledy
kurcze akurat w tą sobotę i następną idziemy na wesele:/chyba jak bedize gral ten starszy to zrezygujemy zniego

image
ten Kościół to moja parafia. Zawsze jak gra ten organista to sie czuję jak w Zamku Drakulli. Dla mnie jest straszny

image
bociany, ja miałam tam slub i zrezygnowalismy z tego pana płacąc mu odstępne, mielismy swoją skrzypaczkę i organistke, która naprawdę pięknie śpiewała:))jak coś to pisz na maila
myślicie,że sam skrzypek wystarczy w takim razie???

image
ja własnie na początku chciałam tylko skrzypaczkę, ale potem zrezygnowałam również z tego organisty, jak poszłam na mszę i myślałam, że jestem na pogrzebie:)))załatwiłam organistkę, która grała na kościelnych organach i śpiewała, razem tworzyły super duet. Ale zrobisz jak uważasz:)
miałam w tym kościele śliub w czerwcu i potwierdzam obawy co do organisty, jest bardzo średni, wręcz smutny. Na szczęście wzięliśmy do pomocy Skrzypaczkę, od razu zrobiło się nastrojowo :)
Bociany byłam wczoraj na slubie na Czarnej - organista tragicznie.Msze prowadził taki wysoki,łysy i szczupły ksiądz tez nie polecam.Moze wez od nas z Mickiewicza organistke panią Basie gra i spiewa pieknie.Powodzenia

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry