Widok
kto może mi polecić jakiegoś super DJ-a??
Witam
Szukam jakiegoś suuuper DJ.
Chodzi mi o to by na weselu grał fajną i nowoczesną muzę klubową (np house) jak i ponadczasowe kawałki dla starszej części gosci i przy tym potrafił to jakoś fajnie połączyć... i żeby robił fajne przejścia też :)))))
Czy jest to w ogóle możliwe??
Jeżeli ktoś miał takiego DJ na swoim weselu albo słyszał jak grał tak jakiś na weselu to proszę o jakiś namiar.
Szukam jakiegoś suuuper DJ.
Chodzi mi o to by na weselu grał fajną i nowoczesną muzę klubową (np house) jak i ponadczasowe kawałki dla starszej części gosci i przy tym potrafił to jakoś fajnie połączyć... i żeby robił fajne przejścia też :)))))
Czy jest to w ogóle możliwe??
Jeżeli ktoś miał takiego DJ na swoim weselu albo słyszał jak grał tak jakiś na weselu to proszę o jakiś namiar.
A może poda pani termin wesela, bo to dosyć istotna informacja....
ja u siebie na weselu będę miała dj sławka stachowiaka-prawdopodobnie jest super- poleciły mi go nie tylko dziewczyny z weselnika ;) ale również pan Jarek Walczyk z Goddingu, w kt. będę miała wesele...profesjonalny, nie lubiący disco polo ( ;p jak musi to gra-zależy od pary młodej)...nie trzeba się niczym martwić...wszystko dopięte na ost. guzik...bardzo pozytywne pierwsze wrażenie- koszt : 1800zł (numer tel.0 601 691 099)...pozdrawiam :)
perfectangel daj znać po spotkaniu, ja bede do niego dzwonić jutro i dowiem sie czy mój termin jest wolny. 1800 to sporo ale naprawde warto, goście bawili się super jak byłam na weselu przez niego prowadzonym. Fakt że mam do niego żal bo złapałam welon a on kazał pannie młodej rzucać jeszcze raz hehe ale drugi raz też złapałam więc nie jestem aż tak bardzo zła na niego hehe.
moja wrazenia ze spotkania baaardzo pozytywne :) na 99% sie zdecydujemy:))) dla spokoju sumienia spotkam sie z kims jeszcze
a dla Ciebie Kejtig mam zle wiadomosci... ma juz umowe podpisana na 19 06 2010... ale zadzwon do niego bo mowil ze na pewno w razie czego Ci kogos poleci :)
bardzo sympatyczny Pan :) polecam go juz teraz! ;)
pozdro!
a dla Ciebie Kejtig mam zle wiadomosci... ma juz umowe podpisana na 19 06 2010... ale zadzwon do niego bo mowil ze na pewno w razie czego Ci kogos poleci :)
bardzo sympatyczny Pan :) polecam go juz teraz! ;)
pozdro!
bardzo fajnie prowadzi wesela również dj Limahl (Krzysztof Siergiejczyk)(pełen profesjonalizm)...na początku zdecydowaliśmy się na niego, ale nie miał wolnego terminu , na kt. nam zależało i też polecił nam wówczas pana Sławka Stachowiaka...to jego stronka...napisz też do niego...http://www.kspol.pl/20601.html...miłego dnia dziewczyny :D
Strona nie oddaje charakteru zabawy z DJ`em Guciem. Zupełnie inaczej brzmi to na żywo-dużo lepiej :)
My zaprosiliśmy do współpracy DJ`a Gucia na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.
Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
My zaprosiliśmy do współpracy DJ`a Gucia na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.
Dziękujemy
Agnieszka i Piotr