Widok

kto w tym roku wrocil juz z wakacji nad morzem?

Rodzina i dziecko Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Poszukuje sprawdzonego miejsca na wakacje, szukam czegos dla małego dziecka - 1,5roku a wiec jakis plac zabaw i duuuzo miejsca do plażowania...

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Plaża na Stogach spełnia Twoje wymagania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam Ci "Osadę pod czerwonym Dębem" koło Jastrzebiej Góry,nowo otwarte domki w tym roku, maja plac zabaw i piaskownice naprawde super,warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na początku lipca byliśmy w Międzyzdrojach kilka dni i polacam ten hotel.
http://www.goldentulipmiedzyzdroje.com/default.aspx?PPC=GTWW&gclid=CJKk0bmI6LgCFYWz3godIkQAjg&Language=PL
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama Jastrzębia Góra odpada, jeśli oczywiście chodzi o plażowanie. Jeździłam tam jako młoda siksa i zapomniałam jak wygląda zejście na plażę ... albo strome schody więc wózek odpada albo strome zejście po płytach, na których leży piasek i jest mega ślisko, idziesz i martwisz się czy sama nie zlecisz albo ten kto idzie za Tobą się nie poślizgnie i nie zwali się na dół ciągnąc Ciebie ze sobą :(
Lepiej wybrać np. Karwię, gdzie jest proste zejście na plażę, przez lasek.

p.s. trzeba przyznać, ze "tamte" plaże nie umywają się do naszych Jelitkowo/Brzeźno/Stogi (nr 1!)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bylismy w Łebie-GROD KSIECIA-polecam bylam z 2,5 letnia coreczka przez tydzien tylko mielismy super pogode przez 5 na 7 dni wiec ogolnie plazowalysmy,jeden dzien pzry domkach a jeden w muzeum dinozaurow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

odżywka do włosów dla trzylatki (41 odpowiedzi)

moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z przodu i z boków...

gdzie tanie przybory szkolne i inne ? (7 odpowiedzi)

Witajcie, może ktoś orientuje się gdzie w trójmieście znajdę tanie przybory szkolne (zeszyty,...

do góry