oo no to faktycznie zbieg okolicznośc:)))ja ogólniak-chodziłam do klasy a Agnieszką.S taka-wysoka-kojarze-że trzymałyście się chyba razem??moja wychowawczyni to Kasprzak-Zalweska
Bociany i trzymamy sie dalej razem :) bedzie na moim weselu nawet :) jak chcesz to podaj mi swoje nazwisko na emailia to powiem jej o tym zbiegu okolicznosci :)
wiesz :) nie zmieniałam koloru dalej jestem bladynką tak zdjecia wyszły :) że mam ciemnie włosy :) ewentualnie to tylko mi urosły :) i lat przybyło tylko tak sie chyba zmieniłam :DDD
Kropka M dzieki Tobie mam zdjęcia jak był udekorowany kościół na Twój slub :) ja mam zaraz po Bożym Ciele więc nie wiem jak mam to rozegrac to udekorowanie
jak widac świat jest jednak mały :) ja też z Wrzeszcza z Lilli Wenedy, chodziłam do sp 24 ale rocznik już nie ten bo 83... i teraz też się męcze na pg z dyplomem tyle że na WILiŚ. Pozdrowionka dla sąsiadek :)
No to dziewczyny trzeba zrobic koniecznie to spotkanie :) ja proponuje środe ale ta za tydzień czyli 25 kwietnia :) (bo mnie sesja przesladuje do 20 kwietnia) bo mój luby wtedy ma angielski i wieczorem kopie piłke :) godzina chyba do ustalenia :)