Widok

kto zna solidnego,dobrego i sprawdzonego do polożenia kostki?

jw.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
firma dar-bud 501-360-128 zapraszam do kontaktu
Firma budowlano - wykończeniowa Piotr Kazior- 666-890-984.
Korzystała Pani osobiście?
tak korzystałam. Nie wiem skąd Pan jest, może Pan do niego zadzwonić i poprosić aby Panu pokazał swoją robotę. U mnie do zobaczenia w połczynie (k. pucka)
Polecam Pana Pawła 504524293
a mozna prosic o wiecej informacji? nie tylko same namiary;
jeśli mogę to poproszę;
pozdrawiam
kaszubów se weź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zaglądam tu często, bo przeszłam już swoją drogę przez mękę czyli budowę ! Ale jeśli jeszcze Pan szuka, to firma Abruk z Sopotu, na stronie jest telefon. Układali u mnie prawie 400 metrów kostki, szef uczciwy, ludzie solidni, zrobione zgodnie z umową. Przede wszystkim jakaś normalna cena! Zanim ich znalazłam, spotkałam się z kilkoma ekipami, masakra ! Podana cena przez telefon wzrasta po obejrzeniu domu, narzucanie swojej wizji i sposobu wykonania itp. Powodzenia.
Dzieki bede dzwonic
w Leźnie koło kokoszek jest firma CFB architektura mają ogródek gdzie pokazane są przykłady ułożenia kostek, projekt mają w cenie gratis dodatkowo naprawdę dobrych wykonawców. gość konkretny i ma pojęcie o kostce, cenowo byliśmy też bardzo zadowoleni. Kontakt na stronie www.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (81 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry