Widok

które przedszkole w wejherowie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej, zamierzamy się przeprowadzić, będę musiała wysłać córkę do przedszkola w Wejherowie. które polecacie? wolałabym publiczne, bo mam do nich większe zaufanie niż do prywatnych.
odpada katolickie, bo słyszałam, że tam trzeba duuuużo wcześniej wpisać się na listę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego, co się orientuję w Wejherowie jest jedno/ ew. dwa przedszkola publiczne a mieszkańców ok 50 tyś... więc ja nawet nie próbowałam do publicznego.
Polecam w Śmiechowie na Gryfa Pomorskiego Leśną Krainę. Chodzi tam moj 4-latek 2 rok i 2-latek. Jestem bardzo zadowolona.
dzięki, jeszcze ktoś?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedszkoli prywatnych jest tu mnogo, a ile ludzi tyle opinii więc sama musisz wejść i się rozejrzeć. My to przechodziliśmy rok temu i po czytaniu takich forum miałam jedynie mętlik w głowie. Wybraliśmy Słoneczne Przedszkole i i jesteśmy zadowoleni- powodzenia :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślę że Przedszkole Przygoda na oś. 1000-lecia jest najlepszym wyborem, gdyż mój syn ukończył przedszkole w zeszłym roku i radzi sobie w szkole bez problemów z wyróżnieniem, a moje córeczki nie wyobrażają sobie innego przedszkola. Atutem jest duży ogród i fachowa kadra. Polecam
Ja też polecam Leśną Krainę, za to bardzo odradzam Wędrowniczka.
Do publicznego przedszkola w Wejherowie nie ma szans się dostać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też polecam leśną krainę. Córka wcześniej chodziła do punktu przedszkolnego na Sikorskiego czekając na miejsce w Leśnej krainie jest bez porównania lepiej.
Witam. Polecam przedszkole bajka, jest to przedszkole prywatne, ale wczesniej bylo panstwowe a pani dyrektor caly czas ta sama.
Ja również polecam przedszkole niepubliczne bajka. Jest to przedszkole z tradycja, znane w Wejherowie od lat. Jest to duże przedszkole, z dużym placem zabaw, sale rownież duże przede wszystkim jasne. Mój syn wlasnie skończył edukację w tym przedszkolu i byłam bardzo zadowolona, nie dałabym mojego dziecka nigdzie indziej.
Pani wychowawczyni bardzo dużo czasu poświęcała dzieciom, bardzo dużo ich nauczyła. Mój synek już teskni za przedszkolem i załuje ze nie mógł zostac tam jeszcze dłużej.
Szkoda tylko że dzieci tam ciągle siedzą w budynku...
Dziwne ....mój syn tam chodzil i co chwile byli na dworzu. Ma pan jakieś błędne informacje. Pozdrawiam
Do przedszkola u sióstr trzeba się zapisać rok wcześniej we wrześniu, nie jest to aż tak dużo wcześniej;)
Czy mozna wiedziec dlaczego odradza Pan przedszkole Wedrowniczek? Syn ma zaczac tam chodzic we wrzesniu, a wiekszosc opini wnnecie jest negatywna.
Tez nie polecam wedrowniczka, jeszcze rok temu bylo ok, w tej chwili porazka, chore dzieci to widok codzienny, czasem przychodza chore dzieci razem z syropami, mimo ladnej pogody dzieci prawienie wychodza teraz na dwor, kadra w ostatnim czasie sie posypala, najfajniejsza wychowawczyni odeszla, druga w ciazy, dzieci puszczone samopas i Pano dyrektor lansujaca sie na gwiazde
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ile ludzi tyle opinii, prywatnych jest pełno więc warto samemu pochodzić i wybrać, w każdym są plusy i minusy więc powodzenia
Wędrowniczek również zapewnia prawidłowy rozwój . Myślę ,że negatywną opinię pisze ktoś kto już tam nie pracuje . Tylko dziwię się ze nie ma odwagi napisać prawdy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Myślę że resztę dzieci W yploszy ten ogromny pies
Ja tez moge napisac negatywna opinie i jest ona prawdziwa moje dziecko spedzilo tam.kilka dni i byl to najgorszy dla niego okres jezeli macie wybor nie zapisujcie dziecka do wedrowniczka . Nie ma tam planu dnia dzieci biegaja samopas nie ma podzialu grup wiekowych. Nie.polecam. Moje dziecko do tej pory nie moze sie otrzasnac po tym przedszlolu i wspomina ze nigy tam nie pojdzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proszę mi polecić dobre przedszkole
Raj malucha na klasztornej
do góry