Widok
Ja również polecam przedszkole niepubliczne bajka. Jest to przedszkole z tradycja, znane w Wejherowie od lat. Jest to duże przedszkole, z dużym placem zabaw, sale rownież duże przede wszystkim jasne. Mój syn wlasnie skończył edukację w tym przedszkolu i byłam bardzo zadowolona, nie dałabym mojego dziecka nigdzie indziej.
Pani wychowawczyni bardzo dużo czasu poświęcała dzieciom, bardzo dużo ich nauczyła. Mój synek już teskni za przedszkolem i załuje ze nie mógł zostac tam jeszcze dłużej.
Pani wychowawczyni bardzo dużo czasu poświęcała dzieciom, bardzo dużo ich nauczyła. Mój synek już teskni za przedszkolem i załuje ze nie mógł zostac tam jeszcze dłużej.
Proszę mi polecić dobre przedszkole
Tez nie polecam wedrowniczka, jeszcze rok temu bylo ok, w tej chwili porazka, chore dzieci to widok codzienny, czasem przychodza chore dzieci razem z syropami, mimo ladnej pogody dzieci prawienie wychodza teraz na dwor, kadra w ostatnim czasie sie posypala, najfajniejsza wychowawczyni odeszla, druga w ciazy, dzieci puszczone samopas i Pano dyrektor lansujaca sie na gwiazde
Ja tez moge napisac negatywna opinie i jest ona prawdziwa moje dziecko spedzilo tam.kilka dni i byl to najgorszy dla niego okres jezeli macie wybor nie zapisujcie dziecka do wedrowniczka . Nie ma tam planu dnia dzieci biegaja samopas nie ma podzialu grup wiekowych. Nie.polecam. Moje dziecko do tej pory nie moze sie otrzasnac po tym przedszlolu i wspomina ze nigy tam nie pojdzie.
Wiecie co, mi sie wydaje ze to kuszenie zajeciami dodatkowymi to ściema, wystarczy troche poczytac. Ja posłałam starszego syna już do takiego miejsca, gdzie nie realizowali nawet podstawy, a ciągali dzieci po różnych dodatkowych rytmikach itp. skandal. młodszego zapisałam juz do Przedszkola Urwis i bylo normalnie. Nowoczesnie, ale dobrze przygotowali go do pozniejszej nauki w szkole. Tak to powinno wygladac - nie dajcie sie kusic bajkami o 10000h dodatkowych zajec bo to zywczajny chwyt marketingowy
W Wejherowie świetne jest przedszkole Urwis. Maja świetną kadrę wychowawczą, własną domowa kuchnie, ogródek. Dziecko może spędzać czas na świeżym powietrzu, do tego szeroka gama zajęć , dzięki którym dziecko może budować swoją wyobraźnię. Można wyróżnić np. zajęcia logopedyczne, czy gimnastykę, ale zajęć do wyboru jest o wiele więcej. Moje dziecko zawsze wraca zadowolone z przedszkola :)
Zgadzam się z Tobą. Urwis to świetne przedszkole. Mój synek też tam chodzi i to o dziwo bardzo chętnie :) Jak go odbieram to taki podekscytowany opowiada co robili, czego nowego się uczyli na angielskim i jakie robili ćwiczenia na zajęciach logopedycznych, że aż miło się robi na serduszku, że jest taki zadowolony chociaż pół dnia nie ma obok rodziców.
Jeśli chodzi o przedszkole urwis to to przedszkole to masakra!!! Nauczyciele: maksymalnie jedna nauczycielka na cztery grupy z wykształceniem wyższym pedagogicznym, reszta po rocznym kursiku montessori... lub bez jakiegokolwiek wykształcenia. Plac zabaw: mały i nieciekawy, z trzema zabawkami na krzyz. Czystość: z tym jednym było ok, ale po zatrudnieniu nowych wicedyrektorek została zwolniona jedna pani sprzątająca, od tego czasu jest (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Jedna pani, która została nie jest fizycznie w stanie ogarnąć wydawania dań, sprzątania i spełniania innych wymagań. Wyposażenie: tu w myśl zrób to sobie nauczycielu sam to będziesz miał. Zajęcia: na plus fakt wychodzenia w wiele ciekawych miejsc, ale jeśli zajęcia są przeprowadzane w sali to nauczyciele (szczególnie po kursie montessori) przekazują dzieciom teorie wyssane z palca, brak podstawowej wiedzy i chęci douczenia. Wyżywienie: kolejna masakra. Domowa kuchnia? eeeee raczej jedzenie dowożone i bardzo słabej jakości.
ps. wystarczy sprawdzic lokalizacje ludzi na fb i widac ze kupujecie pozytywne komentarze!!!!
ps. wystarczy sprawdzic lokalizacje ludzi na fb i widac ze kupujecie pozytywne komentarze!!!!