Widok
Ja również polecam przedszkole niepubliczne bajka. Jest to przedszkole z tradycja, znane w Wejherowie od lat. Jest to duże przedszkole, z dużym placem zabaw, sale rownież duże przede wszystkim jasne. Mój syn wlasnie skończył edukację w tym przedszkolu i byłam bardzo zadowolona, nie dałabym mojego dziecka nigdzie indziej.
Pani wychowawczyni bardzo dużo czasu poświęcała dzieciom, bardzo dużo ich nauczyła. Mój synek już teskni za przedszkolem i załuje ze nie mógł zostac tam jeszcze dłużej.
Pani wychowawczyni bardzo dużo czasu poświęcała dzieciom, bardzo dużo ich nauczyła. Mój synek już teskni za przedszkolem i załuje ze nie mógł zostac tam jeszcze dłużej.
Tez nie polecam wedrowniczka, jeszcze rok temu bylo ok, w tej chwili porazka, chore dzieci to widok codzienny, czasem przychodza chore dzieci razem z syropami, mimo ladnej pogody dzieci prawienie wychodza teraz na dwor, kadra w ostatnim czasie sie posypala, najfajniejsza wychowawczyni odeszla, druga w ciazy, dzieci puszczone samopas i Pano dyrektor lansujaca sie na gwiazde
Ja tez moge napisac negatywna opinie i jest ona prawdziwa moje dziecko spedzilo tam.kilka dni i byl to najgorszy dla niego okres jezeli macie wybor nie zapisujcie dziecka do wedrowniczka . Nie ma tam planu dnia dzieci biegaja samopas nie ma podzialu grup wiekowych. Nie.polecam. Moje dziecko do tej pory nie moze sie otrzasnac po tym przedszlolu i wspomina ze nigy tam nie pojdzie.
Proszę mi polecić dobre przedszkole