Widok
Zgadzam się z Tobą. Urwis to świetne przedszkole. Mój synek też tam chodzi i to o dziwo bardzo chętnie :) Jak go odbieram to taki podekscytowany opowiada co robili, czego nowego się uczyli na angielskim i jakie robili ćwiczenia na zajęciach logopedycznych, że aż miło się robi na serduszku, że jest taki zadowolony chociaż pół dnia nie ma obok rodziców.
W Wejherowie świetne jest przedszkole Urwis. Maja świetną kadrę wychowawczą, własną domowa kuchnie, ogródek. Dziecko może spędzać czas na świeżym powietrzu, do tego szeroka gama zajęć , dzięki którym dziecko może budować swoją wyobraźnię. Można wyróżnić np. zajęcia logopedyczne, czy gimnastykę, ale zajęć do wyboru jest o wiele więcej. Moje dziecko zawsze wraca zadowolone z przedszkola :)
Wiecie co, mi sie wydaje ze to kuszenie zajeciami dodatkowymi to ściema, wystarczy troche poczytac. Ja posłałam starszego syna już do takiego miejsca, gdzie nie realizowali nawet podstawy, a ciągali dzieci po różnych dodatkowych rytmikach itp. skandal. młodszego zapisałam juz do Przedszkola Urwis i bylo normalnie. Nowoczesnie, ale dobrze przygotowali go do pozniejszej nauki w szkole. Tak to powinno wygladac - nie dajcie sie kusic bajkami o 10000h dodatkowych zajec bo to zywczajny chwyt marketingowy