Widok

które przedszkole w wejherowie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej, zamierzamy się przeprowadzić, będę musiała wysłać córkę do przedszkola w Wejherowie. które polecacie? wolałabym publiczne, bo mam do nich większe zaufanie niż do prywatnych.
odpada katolickie, bo słyszałam, że tam trzeba duuuużo wcześniej wpisać się na listę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

urwis nie ma własnej domowej kuchni, oni maja katering doważony codziennie z Białogóry - czysty nepotyzm, bo katering to firma brata jednej z dyrektorek!
Hm raczej nie :/

W Urwisie uczy się moje dziecko i jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasz wybór padł na to przedszkole. Ma zajęcia z rytmiki, logopedyczne, malarskie, cały czas uczy się czegoś nowego. W dodatku przedszkole naucza angielskiego, co uważam za mus w obecnych czasach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się z Tobą. Urwis to świetne przedszkole. Mój synek też tam chodzi i to o dziwo bardzo chętnie :) Jak go odbieram to taki podekscytowany opowiada co robili, czego nowego się uczyli na angielskim i jakie robili ćwiczenia na zajęciach logopedycznych, że aż miło się robi na serduszku, że jest taki zadowolony chociaż pół dnia nie ma obok rodziców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja córka też zaczęła tam chodzić od kilku dni, tak jak Pani nie wiem czy to dobry wybór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Wejherowie świetne jest przedszkole Urwis. Maja świetną kadrę wychowawczą, własną domowa kuchnie, ogródek. Dziecko może spędzać czas na świeżym powietrzu, do tego szeroka gama zajęć , dzięki którym dziecko może budować swoją wyobraźnię. Można wyróżnić np. zajęcia logopedyczne, czy gimnastykę, ale zajęć do wyboru jest o wiele więcej. Moje dziecko zawsze wraca zadowolone z przedszkola :)

Moje dziecko chodzi do anglojezycznego przedszkola Bajkoland i uwazam ze to najlepsze miejsce jakie moglismy wybrac :) wspaniala opieka, swietne zajecia, dobre jedzenie. Nie ma lepszego :)

Ja polecam przedszkole Urwis. Moja maluda jest bardzo zadowolona, zawsze wraca szczęśliwa z przedszkola. Uwielbia Panie wychowawczynie. Chodzi na zajęcia taneczne, które podobaja jej się najbardziej

Nie polecam dzieci w grupie maluchów to jest masakra przepełnione sale pani dyrektor bierze dzieci jak leci za mało opiekunek na taką ilość to zwykła przechowalnia i dzieci tylko się bawią i mało korzystają z książek. Niby coś tam robią z nimi ale wiem że były tam problemy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o przedszkolu Wędrowniczek w Wejherowie?
Czy może mi Pani powiedzieć coś więcej o przedszkolu Wędrowniczek w Wejherowie? Moje dziecko tam chodzi i mam mieszane uczucia co tego przedszkola.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej o przedszkolu Wedrowniczek w Wejherowie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co ta reklama Wejherowo to nie Trojmiasto hahaha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

I wszędzie reklama tego przedszkola. Ksywki inne ale jednym hurtem wrzucone do wszystkich wątkach o przedszkolach.

Nie masz zaufania do prywatnych?/Chyba powinno być odwrotnie?? Dwoje moim dzieci chodziło do ''Urwisa'' i bardzo sobie chwale to miejsce.

Wiecie co, mi sie wydaje ze to kuszenie zajeciami dodatkowymi to ściema, wystarczy troche poczytac. Ja posłałam starszego syna już do takiego miejsca, gdzie nie realizowali nawet podstawy, a ciągali dzieci po różnych dodatkowych rytmikach itp. skandal. młodszego zapisałam juz do Przedszkola Urwis i bylo normalnie. Nowoczesnie, ale dobrze przygotowali go do pozniejszej nauki w szkole. Tak to powinno wygladac - nie dajcie sie kusic bajkami o 10000h dodatkowych zajec bo to zywczajny chwyt marketingowy
Rowniez polecam Raj Malucha ! Super kadra !

Co do zapisów zawsze od stycznia na dany rok.

Każdy chwali swoje :)
Co do listy ja również tak słyszłam, ale prawdą to nie jest :)
Istotne jest to na czym komu zależy i niestety w przypadku placówek niepublicznych finanse...
Raj malucha na klasztornej
do góry